Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2009

Και συ λαε εκμαυλισμενε

Photobucket
Αρχισε και κορυφώνεται η προβολή της χιλιοπαιγμένης κωμωδίας «ψήφισέ με να σε σώσω», σε σκηνοθεσία των κομμάτων ομοθύμως, με τους ίδιους ηθοποιούς εδώ και χρόνια και με παραγωγό αυτόν που μονίμως πληρώνει: το κορόιδο, που λιβανίζεται ως εμπνευστής, ως κυρίαρχος, ως πρωταγωνιστής: τον ψηφοφόρο και τα παιδιά του.

Ας πρόσεχε, θα μου πείτε. Μα, προσέχει.

Το 1974, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής ψήφισε με πάνω από 50% τον Κ. Καραμανλή, τον οποίο είχε διώξει με ανάλογο ποσοστό μόλις 10 χρόνια νωρίτερα. Το 1977 του ξανάδωσε την πλειοψηφία για να βρεθεί με τον Κ. Μητσοτάκη υπουργό Συντονισμού και με απαγορευμένο το ξενύχτι! Δεν το άντεξε. Το 1981 φέρνει στην εξουσία τον Ανδρέα Παπανδρέου, που κάνει πράξη το όνειρο του μέσου Ελληνα: κλέψε πριν σε κλέψουν, κορόιδεψε πριν σε κοροϊδέψουν.

Το 1985, και ενώ ο Δημοκρατικός Στρατός του 1949 αριθμούσε ήδη πάνω από 2,5 εκατομμύρια φαντάρους σε σύνταξη και πάνω από 6.000.000 Ελληνες είχαν αντισταθεί στη χούντα, σε σημείο που να απορεί κανείς πώς άντεξε η επάρατος για εφτά (7) χρόνια, ο κι εσύ λαέ βασανισμένε, που ήδη θεωρούσε ότι μπορεί να κάνει ένα δωράκι 500.000.000 δρχ. στον εαυτό του απ' τον δημόσιο κορβανά ατιμώρητος, επιβράβευσε με μια νέα θητεία την κυβέρνηση του Λευκού Πελέ, προσδοκώντας να αλώσει και τις ελάχιστες υπηρεσίες και Αρχές του κράτους, που αντιστέκονταν ακόμα στην αυθαιρεσία, λόγω της ξεροκεφαλιάς μερικών εργαζομένων τους.

Επειδή ο πεινασμένος κλέβει άγαρμπα, το 1989 καλείται να ψηφίσει εν μέσω γενικής κατακραυγής για τα δημόσια λεφτά, που τρώγονταν ανεξέλεγκτα. Βρέθηκε με μια κυβέρνηση συνεργασίας όλων των μεγάλων κομμάτων και με μια Αριστερά για πρώτη φορά ενωμένη. Δεν το άντεξε ούτε αυτό. Ηταν τέτοιο το σοκ, που ψήφισε τον Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά ο εξαποδώ δεν του απαγόρευσε το ξενύχτι. Του απαγόρευσε τις αυξήσεις μισθών.

Ευτυχώς, χάρη στην ανεξάρτητη συνείδηση των επιχειρηματιών, που δεν ανακατεύονται με την πολιτική εκτός αν κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους, μια σύμβαση του ΟΤΕ πήγε στραβά και ο κυρίαρχος λαός ξανάφερε στην εξουσία το 1993 τον ήρωα του Χέρφιλντ, Ανδρέα, που μεταξύ Τήνου - Πάτμου και Παναγιάς της Καστριανής ξανάχτισε τη λαϊκή συνείδηση της αρπαχτής, που είχαν απειλήσει οι κυβερνήσεις συνεργασίας και ο μονοφαγάς πρώην πρωθυπουργός.

Στη διάρκεια των ετών 1994-1996 αποδείχτηκε περίτρανα ότι αυτή η χώρα δεν έχει ντε και καλά ανάγκη πρωθυπουργού για να κυβερνιέται, μήτε και καταστρέφεται. Ο λαός, όμως, έχει αντίθετη άποψη. Το φθινόπωρο του 1996 καλείται να ψηφίσει και προκρίνει τον σοβαρό κύριο Σημίτη, που είχε ήδη δώσει τα Ιμια και τον Οτζαλάν.

Μια νέα εποχή ανατέλλει. Η οικονομική λιτότητα για τους εργαζόμενους, που άρχισε επί Σημίτη το 1985 και η οποία δεν αγγίζει κατά διαβολική σύμπτωση ούτε τους επιχειρηματίες ούτε τις τράπεζες, που αυξάνουν αλματωδώς τα κέρδη τους, παγιώνεται.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο περίγυρος του πρωθυπουργού και μεγαλοϋπουργοί ενισχύουν τον Αρμάνι και την Ντόνα Κάραν. Το 2000 ο κυρίαρχος λαός κάνει λάθος για 70.000 ψήφους και ξαναφέρνει την ίδια κυβέρνηση στην εξουσία.

Ξεπατωμένος από την εκτεταμένη κλοπή κυβερνητικών και του άλλου μισού λαού, που του πουλάει τη χωριάτικη 12 ευρώ στις διακοπές του και το κινέζικο τσίτι του ενός ευρώ για 100, διορθώνει το λάθος του το 2004, φέρνοντας στην εξουσία τον νέο, άφθαρτο, πολλά υποσχόμενο Καραμανλή τον Βου, που θα ξήλωνε το κράτος της ρεμούλας και των πέντε νταβατζήδων.

Το 2007 και αφού η επανίδρυση του κράτους της ρεμούλας και των 5 νταβατήδων είδε ανίκανη την Ελλάδα να καίγεται, το τηλέφωνο του πρωθυπουργού να παρακολουθείται, την Παιδεία να πατώνει από τα μικροσυμφέροντα διδασκόντων και διδασκομένων, την Υγεία να χρηματίζεται με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο, τη δημόσια διοίκηση να κλέβει τον κόπο των ασφαλισμένων στα ταμεία, ο πρωταγωνιστής, μοναδικός, πάνσοφος, κυρίαρχος λαός ξανάδωσε μια ευκαιρία στον Βου, προκειμένου να αποφύγει μια ακόμα διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τα ευεργετήματα της οποίας ήταν ακόμα νωπά στη μνήμη του.

Η λαϊκη εντολή δεν έγινε σεβαστή. Πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια άγριας λιτότητας, τραπεζικού οργίου, διαπλοκής κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών με κυκλώματα πλουτισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όργιου διορισμών, δικαστικής αυθαιρεσίας, αστυνομικής βίας και ανύπαρκτης εξωτερικής πολιτικής, ο πρωθυπουργός παραιτείται απαιτώντας να ξαναψηφιστεί.

Στις δύο προηγούμενες εκλογές, που έγιναν Οκτώβριο, νικητής βγήκε το ΠΑΣΟΚ. Στις δύο που έγιναν Σεπτέμβριο νικητής βγήκε το κόμμα που ήταν ήδη κυβέρνηση. Σε καμιά αναμέτρηση νικητής δεν ήταν η Αριστερά. Βγάλε συμπέρασμα.

Σήμερα, ο κυρίαρχος λαός δεν βρίσκεται μπροστά σε δίλημμα. Θα επιλέξει να απαλλαγεί από έναν πρωθυπουργό που δεν επανίδρυσε το κράτος, δεν αποδυνάμωσε τους νταβατζήδες, δεν ελάφρυνε τους εργαζόμενους αλλά τους εργοδότες και από ένα κόμμα, που επιδόθηκε στο ίδιο όργιο ρουσφετιών, που είχε επιδοθεί και το ΠΑΣΟΚ, και στην εξάπλωση της διαφθοράς μέχρι και στην τελευταία συνείδηση πολίτη.

Το δράμα του ο λαός θα το ζήσει για πολλοστή φορά από το 1989, μετά τις εκλογές και τον νέο θρίαμβο της κυριαρχίας του. Μόλις δει στην τσέπη του τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα, αν όχι και χειρότερα, επειδή η εποχή του δανεικού και του τζάμπα πλουτισμού έχει περάσει και πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός. Με τις τράπεζες αγριεμένες μετά το στραπάτσο που έπαθαν από το μαϊμού χρήμα, που έπαιζαν στο διεθνές καζίνο.

Εχει εκπαιδεύσει κανείς τον κόσμο να έχει εργατική συνείδηση και συνείδηση αγοραστή; Κανείς. Το μέγα πλήθος ζει και ονειρεύεται γκλαμουριές και ξόδεμα με απαιτήσεις, μια θέση στο Δημόσιο για να πληρώνεται χωρίς να δουλεύει και μια τρύπα στον ιδιωτικό τομέα με «σιωπή μη χάσουμε τη θέση μας».

Ο κυρίαρχος έχει μολυνθεί, έχει εκμαυλιστεί, έχει διαφθαρεί απολύτως να έχει απαιτήσεις χωρίς υποχρεώσεις, όχι μόνο στη δημόσια και κοινωνική του ζωή, αλλά και στην ιδιωτική του, στο σπίτι του.

Ετσι, με μια Αριστερά στο ρόλο του γαβριά με τη σφεντόνα, αυτοαποκλεισμένη από τη διεκδίκηση της εξουσίας, επομένως από τον επωμισμό της ευθύνης των πράξεων, ο ένας, μοναδικός, υπέρλαμπρος, κυρίαρχος, παραχαϊδεμένος και παραμυθιασμένος λαός είναι έτοιμος να αλλάξει, με πανηγύρια κιόλας, αλυσίδες.

Αυτά παθαίνεις άμα είσαι η υπέρτατη εξουσία δι' αντιπροσώπων. Σαν να 'σαι μητέρα δι' αλληλογραφίας. Εχει λιγότερο κόπο, αλλά είσαι ένα τίποτα.

Κυρ.Ελευθεροτυπια 13/09/2009

43 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ είπε...

Γιώργο καλώς όρισες και καλό φθινόπωρο,
Δε νομίζω πως μπορεί να αντιτάξει κανείς σοβαρές αντιρρήσεις στα γραφτά σου. Το μόνο που θέλω να παρατηρήσω είναι πως ακόμη και στις χώρες, που δεν είναι ούτε το μπουρδέλο το δικό μας οι δε οικονομικοί δείκτες είναι καλύτεροι, το ίδιο κωλοδάχτυλο πέφτει στους οικονομικά ασθενέστερους και τα προβλήματα της ανεργείας και της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους είναι το ίδιο έντονα. Αν ζούσε ο, γνωστός για τις ευδαιμονιστικές του απόψεις, Ανδρέας θα σου έλεγε πως εμείς τουλάχιστον έστω και με δανεικά το γλεντήσαμε. Σχετικά με την αριστερά δίκιο έχεις, αλλά βλέπεις πουθενά αλλού φως;
(Το κείμενο του Ανώνυμου στο προηγούμενο ποστ γιατί μου εμφανίζεται με κινέζικους (!) χαρακτήρες;

ΔemΩΝ είπε...

Μια υπογραφή κι από μένα - εκτός από εκείνο το σημείο που αφήνει να εννοηθεί πως η "ελπίδα" θα μπορούσε να είχε φωλίασει στην Αριστερά. Για μένα, το παραμύθι αυτό τέλειωσε. Μαζί με το παραμύθι του δι αντιπροσώπων ελέγχου της εξουσίας από τον κυρίαρχο λαό...

Καλό Χειμώνα

Zaphod είπε...

Το ζήτημα είναι αν θα βάλουμε μυαλό κάποτε..

Ανώνυμος είπε...

Τζωρτζινο καλωσορισες αλλα σε βλεπω πολυ αγριεμενο και κανε λιγο κρατει γιατι θαχει πολλα ζορια ο χειμωνας!Δεν εχεις καταλαβει μωρε τοσα χρονια πως σκεφτεται το ποπολο και γιατι δεν προκειται ν αλλαξει ο κοσμος στα αστικα καθεστωτα;Τι φταινε τωρα οι παπατζηδες και οι παραμυθατζηδες που κανουν τη δουλεια τους,υπο το αγρυπνο βλεμμα των αφεντικων;Ο καθενας εχει τον νταβα του ειτε αρσενικος ειτε θηλυκος,γιατι ετσι λειτουργει η ατιμη ..κενωνια!Δεν βλεπεις και τον τιτλο της σημερινης Ελευθεροτυπιας "ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ"!!!Και υστερα φταιει ο Γιωργακης που αμολαει κατι παπαρες,οπως "μηδεν εις το πηλικιον" και οτι ο αγωγος Μπουργκας θα βλαψει τα συμφεροντα μας και κατ επεκταση και της μαμας Αμερικης!Γιωργο κατεβασε τωρα λιγο τους τονους για την Αριστερα κι αστη στη μοιρα της να πορευεται με το κεφαλι ψηλα στον ματαιο τουτο κασμο!Γιατι μπαινω στον πειρασμο να σκεφτω σαν τον Κομφουκιο οτι" δεν μπορουμε να πιασουμε μια μαυρη γατα σ ενα σκοτεινο δωματιο,κυριως οτν δεν υπαρχει η γατα"! BELLACIAO..

Ανώνυμος είπε...

Ωραια περναμε αντιεξουσιαστες μου και αφηστε τα παραμυθια τωρα με τους δρακους και τα βασιλοπουλα της εξουσιας! ("Αποκοιμισμενοι πολιτες" η "η καθαρη βοη του χαους οδηγει στην αυτοκτονια")

Ανώνυμος είπε...

Κουιζ,ποιος και ποτε ειπε΄"Εφυγαν τα σκατα και ξεσκατωθηκαμε,ηρθαν τ αλλα σκατα και ξανασκατωθηκαμε";

αθεόφοβος είπε...

Το κείμενο αυτό μαζί με το χθεσινό σου στην Ε είναι από τις ρεαλιστικότερες καταγραφές της ελληνικής πραγματικότητας.

Λόγω του προσωρινού, ελπίζω αποκλεισμού πρόσβασης στο ιστολόγιο μου, έφτιαξα ένα νέο μπλογκ που μπορείτε να δείτε στο http://atheofobos2.blogspot.com/ όπου και εξηγώ γιατί έγινε αυτό.
Το νέο μπλογκ θα αποτελέσει και την συνέχεια του προηγουμένου.
Με την αλλαγή αυτή έμπλεξα και απασχολήθηκα αρκετές ώρες ώστε δεν πρόλαβα να τελειώσω ένα κείμενο σχετικά με τις προσεχείς εκλογές,αλλά που θα πάει σε λίγο θα είναι έτοιμο.

speira είπε...

Mια χαρά η ανασκοπηση στη νεότατη μας ιστορία που ειναι τόσο μα τοσο γερασμενη ήδη σχεδόν κακοποιημένη, από όλους τους εραστές της εξουσίας αυτού του τόπου. Διαπιστώνουμε αλλά δεν πραττουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα ξηγηθηκε η Μανια και εστειλε στον παγκο Σταθη και Ρουμπανη,που ειχαν ανοιξει παραμαγαζο του Συριζα στην Ελευθεροτυπια,πιστοι στις ακαταλυτες αρχες της...ελευθεριας του Τυπου!Τι επρεπε να κανει δηλαδη η κορη του Κιτσου;Αρκετα δεν μας τα ειχαν ζαλισει τα ουμπαλα ο ανηψιος της κυρα Φωτουλας και ο Γρηγορης ο φλου,που απ οτι πρβλεπω θα διαπρεψουν στο Κοινοβουλιο!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι ξεφτιλα ειναι αυτη ρε Γιωργο;.ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ..

Ανώνυμος είπε...

DUCE DI CATAKOLO!!

o kairos είπε...

Καλως σας βρισκω ολους,σε καιρους χαλεπους.Σε τετοιους καιρους λοιπον,και οχι μονο,οι συγκρουσεις ειναι αναποφευκτες,αλλα αυτο που μετραει ειναι το τελικο αποτελεσμα.Δεν πρεπει ποτε να υποτιμαει κανεις τη δυναμη των δημοσιογραφων να υπερασπιζονται την ελευθερια της γραφης και τη δυναμη μερικων εκδοτων να καταλαβαινουν το συμφερον της δημοσιογραφιας,που υπηρετουν.Αυτα ειναι επιπονες διαδικασιες,που γινονται στο πεδιο της μαχης.Και το πεδιο της μαχης ειναι οι χωροι δουλειας,δεν ειναι τα διαφορα καφενεια.Επομενως,ας δουμε το αποτελεσμα και ο καθενας τον εαυτο του.Και ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον.

Ανώνυμος είπε...

Καλως σε βρηκαμε Γιωργο ,αλλα μερικοι προβεβλημενοι δημοσιογραφοι απο την πολλη επιπολαιοτητα απεκτησαν τεραστιο βαθος (!),για να παραφρασουμε τον Νιτσε. Ετσι εξηγουνται και μερικα φαινομενα των χαλεπων καιρων μας..Ελεησον...

o kairos είπε...

Αν σου πω οτι δεν συμφωνω θα σου ελεγα ψεμματα.

Ανώνυμος είπε...

Τζωρτζιο πες στον φιλο μας τον Σταθη οτι το μεγαλυτερο λαθος του ηταν οτι δεν ρωτησε την θεια Φωτουλα,πριν πει το ΝΑΙ στον Αλεξη!Ετσι εκει που πηγαινε για μαλλι βγηκε κουρεμενος,γιατι οι "ατακτοι της Αριστερας" δεν αστειευονται!Να γιατι η Μανια ειχε δικιο απο την αρχη οταν του ειπε οτι θα τρωθει η αξιοπιστια του σε οποιαδηποτε περιπτωση!Και οχι μονο του την εφεραν πισωπλατα τα συντροφια αλλα του κολησαν απο πανω και τη ρετσινια του "εθνικιστη" και αντε να την βγαλει!.Οι αταξιες επισυρουν και ποινες.Και τωρα καλη ξεκουραση...Ο ΑΤΑΚΤΟΣ

DIONYSOS είπε...

Να ζουν αυτοί ή να μην ζούν ,είπε ο ποδηλάτης πρίγκηπας της Νότιας Δανίας,και η οργασμικη παντοδυναμία χτύπησε άπορες κορασίδες και γερομπαμπαλήδες Θεωνάδες κομφερασιέ. Ο Στάθης είναι Δημιουργός και αυτόν σέβομαι και εκτιμώ δια ψήφου. Αν θέλαμε να δούμε κάτι πιο αυτόφωτο υμών και ημών.

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργος ο Σταθης!..Τι λεει Παντοδυναμε Δια ο στομας του Διονυσου,σημερα;Βερτικο εχει παθει;..DOLOREZA

Ανώνυμος είπε...

Μπρε συ Τζωρτζη ιντα λες με τουτες δα τσι παρλατες του Κουφοντινα στο "Θεμα"; Ιντα λεει το παληκαριπουχει τσε κοινοβουλευτικη συνειδηση!Μπρε μπας κι εχουν δικιο ο Γιωτοπουλος και ο Τζωρτζατος που τον ειπανε χαφιε τσε πρακτορα των Αμερικανων;Παντως εχει συναισθημα ο μπαγασας και αγαπημενους και ομορφες αναμνησεις!!Μας υποσχεται να μας διηγηθει και την κυκλικη ιστορια της 17 Νοεμβρη ο λουστρος που εκανε και διακοπες με τα κλεμμενα στη Γαυδο!Προτεινω να του χαριστουν 69 χρονια φυλακη απο τα 1.763,εφ οσον δεχτει να περασει 69 νυχτιες με τον κουμπαρο μου τον Μεχμετ απο την Σομαλια,που εχει βιτσιο να τον παιζει τιριτομπα..Νομιζω το εχει χρεος απεναντι στην ιστορια και στην επαναστατικη αλληλεγγυη των Λαων! ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΜΙΛΗΣΕ!!(the american dream)...ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ με πεταλα!(απο Μουργκανα μερια ο ΦΛΕΣΟΥΡΑΣ)

κατουρημένη ποδιά.. είπε...

και σου λέω "ψόφα να με σώσεις".

α. μου φαίνονται όλα σα μία θεατρική παράσταση που οι ηθοποιοί παίζουν χάλια και οι θεατές πετάνε σαΐτες ο ένας στον άλλον.

β. μου φαίνονται όλα σα μία θεατρική παράσταση που οι ηθοποιοί παίζουν χάλια και οι θεατές πουτάνες.Σαΐτες ο ένας στον άλλον.

Ανώνυμος είπε...

Βρε συ Γιωργο αυτο το μαλακα με τα κινεζικα δεν μπορεις να τον εκτελεσεις ;Μας εχει ζαλισει την υποθεση..αντε να κανω ενα ξορκι μπας και τον παρει ο διαβολος:σαχην σαχην μπαχην μπαχην εχειν χαρην ζασην και ηνσιν ζεναμπου αλεκουμ μπηζ...που να σεπαρει ο διαολος και να μη σ αφησει...φτου φτου φτου καραματζουν πιπιν!!Για να δουμε..

Ανώνυμος είπε...

Το δικαστικο γκρουπουσκολο της Κατιας και της Τωνιας ηθελα να ηξερα που πηρε τα πρωτα μαθηματα δημοσιογραφιας.Μα ειναι δυνατον κυριε Γιωργο να μας αραδιαζουν οτι τους κατεβασει η γκλαβα κι απολη αυτη την ιστορια να επικεντρωνουν το ρεπορταζ στην εμφανιση της κουστωδιας των μπατσων; Δηλαδη πως επρεπε να πανε στον εισαγγελεα τη συμμορια των πυρηνων με την μπαντα του δημου η με το ταγμα των ασπροφορεμενων παρθενων;Και οι μανταμες σπευδουν απο πανω να μιλησουν για φιασκο,για αποπλανημενα παιδια που γαμουσαν και εκαιγαν απο..εφηβικο ενθουσιασμο ,σερνοντας τα εξ αμαξης στην αντιτρομοκρατικη..Αυτες οι παπαριες δεν λεγονται απο σοβαρους δημοσιογραφους γιατι οταν στο τελος ξουρισουν το γαμπρο,θα πρεπει κ.αρχισυντακτα να μαζευουν τις τριχες! ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μαλακα πεθαινεις δεν το πηρες χαμπαρει,τι μας κανει το κινεζο; οξαποδω...φτου κακα

o kairos είπε...

Μη βριζετε τον Κινεζο συμπολιτες.Πρωτα πρωτα τα γραφει πιο κατανοητα απο ο,τι πολλοι καθηγητες των παιδιων μας και δευτερον δεν ειναι ανθρωπος αλλα μηχανη,που μπαινει σε μπλογκς με αναγνωστικοτητα,προσπαθει να αντλησει αναγνωστες με το κλικ σας,ωστε να παρουσιασει μεγαλη αναγνωστικοτητα το ιδιο και να προσελκυσει ετσι διαφημιση απο τα μηχανακια του διαχειριστη.Ετσι μετριεται και ανταμοιβεται η πχοιοτητα στην εποχη μας.

Ανώνυμος είπε...

Γκιοργο αντιο κι εσυ και ο κινεζος σου,στο διαολο και η μη-χανη των διαφημιστων.Νομιζω οτι ολοι γιναμε εξαρτηματα τους και ασε τωρα τα σαπια ποιος τα λεει καλυτερα.Ολοι και συ ακομα, φυσικα, ριχνετε νερο στο μαγγανοπηγαδο των γκλου-γκλου!Κατ αλλα φταιει η αγελαδα.

喜洋洋 είπε...

桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

喜洋洋 είπε...

二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

喜洋洋 είπε...

偷腥
債務處理
優良徵信協會
劈腿
外遇處理
大陸包二奶
女人外遇
如何找優良徵信公司
如何找徵信公司
如何找徵信社
婚外情
婚姻挽回
尋人
徵信
徵信社
找人
抓猴
挽回婚姻
外遇沖開
捉猴
海外抓姦
跟蹤
贍養費
偵探社
包二奶
女人徵信

喜洋洋 είπε...

應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開

喜洋洋 είπε...

金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

喜洋洋 είπε...

靈骨塔糾紛
靈骨塔詐騙
債務整合
債務更生
債務人
債務清償條例
債務人不履行
生前契約
生前契約糾紛
生前契約詐欺
生前契約詐騙
負債救星
負債諮詢
卡債
卡債協商
卡債整合
卡債更生
卡債扶助
貸款
信用貸款
個人信貸
企業貸款
協商機制
汽車貸款
銀行貸款
房屋貸款

喜洋洋 είπε...

針孔偵測器
反針孔偵測器
防止老人走失
防止小孩走失
防止寵物走失
底盤式追蹤器
車底追蹤器
追蹤器平台
日港電信
追蹤器科技網
北台灣防衛科技
汽車追蹤器出租
行車記錄器
租車公司
汽車衛星追蹤器
吸附式追蹤器
商業間諜
內神通外鬼
通姦罪
中華徵信
中華徵信所
羅漢腳
大陸新娘
外籍新娘
越南新娘
印尼新娘

喜洋洋 είπε...

有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤

喜洋洋 είπε...

agps
追蹤器
防詐騙
追跡機
反針孔
反偷拍
反監聽
反監控
反跟蹤
監聽器
追蹤器
錄影筆
監聽器
竊聽器
出租車
中古車
挖土機
反竊聽
針孔筆
反針孔
gsm定位
gps定位
gps追蹤
失竊汽車
追蹤定位
外遇追蹤

喜洋洋 είπε...

有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤

喜洋洋 είπε...

針孔偵測器
反針孔偵測器
防止老人走失
防止小孩走失
防止寵物走失
底盤式追蹤器
車底追蹤器
追蹤器平台
日港電信
追蹤器科技網
北台灣防衛科技
汽車追蹤器出租
行車記錄器
租車公司
汽車衛星追蹤器
吸附式追蹤器
商業間諜
內神通外鬼
通姦罪
中華徵信
中華徵信所
羅漢腳
大陸新娘
外籍新娘
越南新娘
印尼新娘

喜洋洋 είπε...

靈骨塔糾紛
靈骨塔詐騙
債務整合
債務更生
債務人
債務清償條例
債務人不履行
生前契約
生前契約糾紛
生前契約詐欺
生前契約詐騙
負債救星
負債諮詢
卡債
卡債協商
卡債整合
卡債更生
卡債扶助
貸款
信用貸款
個人信貸
企業貸款
協商機制
汽車貸款
銀行貸款
房屋貸款

喜洋洋 είπε...

金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

喜洋洋 είπε...

應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開

喜洋洋 είπε...

婦女徵信全國入口網
廣達徵信社

喜洋洋 είπε...

婦幼徵信社-外遇
徵信社首選南愛徵信社
抓姦│偵探│私家偵探-成功徵信社
離婚|徵信婦幼有限公司
徵信-中華民國徵信專業經理人協會
徵信社首選大愛徵信社
中華民國工商經濟市場調查徵信協會
奇美徵信社
抓姦|離婚專業服務
外遇.大老婆徵信社
兩岸徵信社
海峽偵探│偵探社
偵探│私家偵探 推薦婦幼徵信
抓姦-專業大陸抓姦達網
婚姻挽回協助所
外遇|抓姦追蹤器
MONEY徵信社專業調查
外遇|MONEY帳款催收部
徵信器材網
鴻海徵信社
徵信社品質保障關懷協會推薦-遠傳徵信社
外遇-債務催收徵信社
外遇調查哨|外遇
鴻海徵信社
大統徵信
警民徵信

喜洋洋 είπε...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

喜洋洋 είπε...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社