Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

Ο κ Επιδομας Ιδρυματοπουλος

Την περασμένη βδομάδα, από αυτή εδώ τη στήλη, επισήμανα την άδικη και αναποτελεσματική μέθοδο με την οποία η κυβέρνηση - όπως και η προηγούμενη- επιχειρεί να συγκεντρώσει χρήματα στο ελλειμματικό δημόσιο ταμείο.

Και ανέλυα, γιατί εκείνοι που δημιούργησαν το έλλειμμα και το χρέος δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στη φορολογική αιμορραγία, που θα υποστούν οι συνήθεις μισθωτοί, συνταξιούχοι και ελάχιστοι ειλικρινείς φορολογούμενοι.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, βουλευτές της Ν.Δ. -κυρίως- και του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν σφόδρα, στην παντελώς αόριστη εξαγγελία του πρωθυπουργού για μείωση των αποδοχών του ίδιου, υπουργών και βουλευτών. Αόριστη, γιατί ο Γ. Παπανδρέου μάς συνηθίζει στις πυροτεχνηματικές εξαγγελίες, που μετατρέπονται -όταν μετατρέπονται- σε μικρότερης εκρηκτικότητας πράξεις.

Οι βουλευτές, λοιπόν, που πριν από λίγους μήνες υπερψήφισαν την ετήσια αναπροσαρμογή του μισθού τους κατά 4%, μεσούσης της κρίσης, φορολογούνται αυτοτελώς με 5%, έναντι του 15%, 25% και 40%, που φορολογούνται οι υπόλοιποι πολίτες, προφανώς για να μπορούν να έχουν ένα-δυο γραφεία, έξοδα μεταφορών, ατέλειες τηλεφώνων, εκπτώσεις στους λογαριασμούς, υπαλλήλους και ορντινάντσες για να διεκπεραιώνουν τα ρουσφέτια πιο πολύ, και όχι τα αιτήματα των ψηφοφόρων και, συχνά, τζάμπα φαΐ και ύπνο από τους ευελπιστούντες ή πιεζόμενους μαγαζάτορες, ξενοδόχους και επιχειρηματίες. Σ' αυτή τη χώρα ζούμε, είμαστε λίγοι και ξέρουμε.

Περιέργως, στη διακήρυξη του πρωθυπουργού δεν προβλέπεται μείωση στις αποδοχές νομαρχών, δημάρχων και λογής λογής συμβούλων. Εδώ που τα λέμε, ο πρωθυπουργός δεν ξεκαθάρισε αν η μείωση στις αποδοχές των αξιωματούχων, που είναι και οι βασικοί υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, θα είναι του 10% επί των αποδοχών ή αν θα ενταχθούν στην κλίμακα αντί να φορολογούνται στοιχειωδώς, χαριστικά και προσβλητικά για τους Ελληνες φορολογούμενους.

Δεν τους φτάνουν για να ζήσουν; Ας αλλάξουν δουλειά. Το βουλευτιλίκι (θα έπρεπε να) είναι προσφορά θυσίας, δεν είναι επάγγελμα για να κερδίζεις.

Την ίδια ώρα η Εθνική Τράπεζα, που ουσιαστικά είναι μια κατά το μάλλον ή ήττον δημόσια τράπεζα, υλοποιεί τη χορήγηση μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους, που ξεκινάνε από 450 και φτάνουν στα 5.000 ευρώ, με εξαίρεση τα ανώτερα κλιμάκια, που τα μπόνους θα έχουν άγνωστη τύχη και με άγνωστο τρόπο.

Την ώρα που το σύνολο των πολιτών καλείται να υποστεί θυσίες για το χρέος, που δημιούργησαν οι κυβερνήτες, οι βουλευτές, οι αιρετοί άρχοντες και η δημόσια διοίκηση (υπάλληλοι με ονοματεπώνυμο όλοι), το υπουργείο ΟΛΠ μοιράζει αφειδώς από 150.000 μέχρι 300.000 και 400.000 ευρώ σε εργαζόμενους, σε ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, ακριβότερο κατά 30% από εκείνο της Ν.Δ., το οποίο κατήγγελλε προεκλογικά, που θα κοστίσει στους υπό θυσία φορολογούμενους περί τα 82.000.000 ευρώ! Οχτώ απ' αυτά θα δοθούν «για απώλεια εισοδήματος εργαζομένων» (αναπλήρωση χρημάτων, που χάνονται λόγω κατάργησης των υπερωριών!), ενώ πολλές απ' αυτές τις υπερωρίες είναι μαϊμού, είναι ανύπαρκτες και το ξέρει ο ΟΛΠ!

Την ίδια ώρα οι δικαστικοί δέχονται να καθηλωθούν οι μισθοί τους, αρκεί να μην αγγιχθούν τα επιδόματα και οι άλλες απολαβές τους. Κάτι είναι κι αυτό. Φαντάσου, όμως, τι είναι τα επιδόματα και οι άλλες απολαβές, που φοροφεύγουν νομίμως, υποφορολογούμενες.

Οπως συμβαίνει με το 50% των αποζημιώσεων, που παίρνουν οι εφοριακοί, οι υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου, οι τελωνειακοί, οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου και που φορολογείται με συντελεστή 15%.

Το ίδιο, με τα ειδικά επιδόματα επικίνδυνης εργασίας, όπως το πτητικό, το καταδυτικό, το ναρκαλιείας, των αλεξιπτωτιστών, των δυτών και υποβρύχιων καταστροφών, που καταβάλλονται σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος. Τα επιδόματα αυτά φορολογούνται με 5% αυτοτελώς.

Το ίδιο με τις αποδοχές των υπαλλήλων σε δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς και των δημάρχων και νομαρχών για τις εκτός έδρας υπηρεσίες που έχουν αναλάβει. Οι αποδοχές αυτές φορολογούνται με 15%.

Ακόμα: Οι αποζημιώσεις για τις εφημερίες των ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών, που φορολογούνται με 20%. Το 50% του επιδόματος εφημερίας των διευθυντών ιατρών του ΕΣΥ της Α' Ζώνης, το οποίο φορολογείται με 20%. Οι παροχές στα πρόσωπα που εκλέγονται για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίες φορολογούνται με 15%.

Η ειδική αποζημίωση που καταβάλλεται στους γιατρούς, τα πληρώματα ασθενοφόρων και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, η οποία φορολογείται με 15%. Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Τελικά, ποιος διάβολο πληρώνει πλήρεις φόρους σ' αυτό το ρουσφετολογικό διαφθορείο, όπου όλοι έχουν την απαίτηση να απολαμβάνουν μια δωρεάν Παιδεία, αρκεί να την έχουν πληρώσει τα κορόιδα οι μισθωτοί και συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα;

Ελευθεροτυπια 17/12/2009

26 σχόλια:

Thomas είπε...

Θα πληρώσει αυτός που -για να εκπληρώσει τις μετεκλογικές επιθυμίες του- αγόρασε τις προεκλογικές υποσχέσεις τους...

Ανώνυμος είπε...

Εισαι βεβαιος βρε Τομας οτι θα πληρωσει η θα πληρωσει αυτος που χρωσταει της ..Μιχαλους;(ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Σχετικά με τη μείωση των αποδοχών, θα συμφωνήσω με την εξαγγελθείσα πρόταση, όχι από μισαλλοδοξία/φθόνο/λαϊκισμό, αλλά μόνο και μόνο επειδή θυμάμαι ότι οι Γάλλοι συνάδελφοί τους, κερδίζουν μόλις λίγες χιλιάδες παραπάνω.

o kairos είπε...

Δειμο,δεν χρειαζεται μειωση μισθων.Το συστημα πασχει απο τη νομιμη φοροφυγη μεσω των χαριστικων ρυθμισεων,που ακολουθουν οι μισθοι και τα επιδοματα δεκαδων ομαδων μισθωτων του δημοσιου,οπως και η επιδοματικη πολιτικη,που ειναι μια συναλλαγη με μαυρα κατω απο το τραπεζι,προκειμενου να μην πληρωσει το κρατος οσο πρεπει και διαφανως τις πραγματικες αμοιβες των εργαζομενων.

vras είπε...

...οι έχοντες (των δικαιωμάτων) και κατέχοντες (των επιδομάτων) θα παραμένουν και μη μετέχοντες (των φορολογημάτων)
όσο οι εφοριακοί επίδεσμοι για την φορολογική αιμορραγία (των θυμάτων) θα τοποθετούνται στα μάτια ...

σχολιαστής είπε...

Καλά, ειδικά για τους γιατρούς του ΕΣΥ, μέσα απο τη χαμηλή φορολόγηση των εφημεριών γινόταν μια μικρή κάλυψη των πολύ χαμηλών για γιατρούς μισθών. Γιατί οι εφημερίες κλπ δεν μπαίνουν στον υπολογισμό της σύνταξης.

o kairos είπε...

σχολιαστη,αυτο διαιωνιζει τις χαμηλες αμοιβες τους και επιτεινει το προβλημα με το παρανομο ιδιωτικο ιατρειο και τα φακελλακια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαγκες θα μας τρελανετε με τις αναλυσεις σας περι μισθων και φορολογιας!Μπορειτε να μας πειτε τελος παντων τι πτυχια διαθετε για να σας λαβουμε σοβαρα υποψη κι εμεις αλλα και οι αρμοδιοι υπουργοι,μπας και..σωθουμε επι τελους..Γιατι με τις μουρμουρες,τα λογοπαγνια και τους λεκτικους ακροβατισμους ορισμενων ναρκισων αντι να ξεδιαλυνετε τα παραματα τα θολωνετε περισσοτερο..(ΠΟΥΑΝΚΑΡΕ)

Ανώνυμος είπε...

Για τους συναδελφους σου τους χρυσοφορους επιδοματιες της ΕΡΤ δεν θα μας γραψεις κατι ρε Γιωργο απ τη Σπαρτη;Για ριξε μια ματια στα ιστολογια και θα σου σηκωθει η τριχα καγκελο..Και συ αμεριμνε Καιρε μου τρεχα στην Τραπεζα να δανειστεις!.
Εκει να δεις τους ΛυριτζιδοΟικονομοΧουκληδες-τις σιγοπαπαδιτσες-που τσεπωνουν πανω απο 230000 το χρονο..Εκει να δεις τους γαλαζοπρασινοσκυφηδες Αντρικακηδες με 245000,τον Σταμο Ζουλα συμβουλο-ακουσον ακουσον- με 240000,που δεν ξερει που πεφτει το μεγαλο στουντιο,ρουσφετι του μπαγασα του Ρουσοπουλου,καποιον Λαμπρακο που του κουβαλουσε τις κασετες και τον εχρισε διευθυντη με 235000,καποιο λαμογιο απο την Πατρα, τον Τακη Χατζη (αρχιρουφιανο του)που εκανε τον γαμπρο στα κοριτσια της ΕΡΤ,τον αρχιτεμπελη Καλημερη,γνωστο ως κοκορομυαλο,με 240000,τον ψευτοκουλτουριαρη Γιωργο Μπραμο(δεντου τραβας καμια σβουριχτη ρε Ευγενια,την κυρια επι των τιμων του περιβοητου Χουλιαρα,Ντνα Οικονομιδου,εκλεκτη της παρεουλας της Μαρας Ζαχαρεα,με 190000ευρω και αλλων γατοποδαρων,που αρπαζουν τον οβολο μας απο την παρανομη εισφορα.
Δεν αναφερω αλλα ονοματα για να μην αηδιασεις περισοτερο και με τους εγκαθετους της Καθημερινης,με πρωτο και καλυτερο ενα ανικανο ψωνιο, τον πρωην προεδρο Χρ.παναγοπουλο,που δεν ηξερε που του πανε τα τεσσερα.(αλλα με αμοιβη χιλιαδων ευρω).Μιλαμε για μεγαλο βλημα που πρεπει παραυτα να διωχτει για καταχρηση δημοσιου χρηματος με ηθικο αυτουργο τον Βατοπεδιστη πρωην υπουργο,Θοδωρο Βασιλειου Ρουσοπουλο,που θα μεινει στην ιστορια της δημσιογραφιας ως χαμαιλεοντας και της πολιτικης ως πηγαινε-ελας!
Καιρε μου ξερω ποσο αδεκαστος εισαι ,γραψε κατι στη φημεριδα σου μπας και φιλοτιμηθει ο Γερουλανος και τους ξωπεταξει μια ωρα αρχιτερα απο το παραμαγαζο της ΕΡΤ και αν εχει αντρεια να τους κατασχει και το τελευταιο ευρω,που πληρωσαμε εμεις οι μαλακες..
Αν δεν το κανει θα ειναι κι αυτος αξιος εμπτυσμου!!!!!ΜΑΤΙΝΑ ΚΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΝΤΑΛΑΜΑΝΑΡΑ!..Γιωργο μου παρ το χωμα και καντο στρωμα για τον τραγουδισταρα κα αναλυταρα!Μας κουφανε σημερα το πρωι μ οσα ειπε ο στομας του..(ΦΡΙΞΟΣ)

Ishkandar είπε...

Είναι δύσκολο όταν έχεις έναν συμφωνημένο, καθαρά διαθέσιμο εισόδημα να δεχθείς εύκολα την περικοπή του, αν δεν ξετιναχθούν προηγούμενα οι μικροεπιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα που φοροδιαφεύγουν κραβγαλέα και κατα συρροή!

Ishkandar είπε...

...and as they both sink beneath the waves, the frog cries out, "Why did you sting me, Mr. Scorpion? For now we both will drown!" Scorpion replies, "I can't help it. It's in my nature!"

Ανώνυμος είπε...

Re Masalam,τι θεωρια ειναι αυτη που αναπτυσσεις και μας κανεις και ποναμε;Ρε βλαμη με ποιον εχεις συμφωνημενο το εισοδημα,με τον μιστερ μαναταλακια τον Εγγλεζο,και μας τσαμπουνας για κεκτημενα κι αστους αλλους να πνιγουνε και πιαστε και ξετιναχτε τους μικρους που φοροδιαφευγουν!Και oi μεγαλoi ρε κομπρα, out of the order?..(KANTAHAR)

Ανώνυμος είπε...

Τι ειπε ρε συ Τετραδη οσημερα Κοζανιτης υπουργος οικονομικωνκαι μας κουφανε;
Ω,ρε συ ακουσες καλα οτι "φταιει ο Σουφλιας" για τα παραφουσκωμενα τελη.
Καλα ω ρε Χατζηβατη και συ τι εκανες;.Τα ευλοησες και μας τα στειλες πεσκεσικι απο πανω μας κογιοναρεις κι ολας.
Ασε τις μπερμπατιες Παπακωνσταντινου γιατι σας βλεπω να εγκαταλειπετε το σκαφος ξημερωματα πριν βγει ο ηλοις.
Τα κοροιδιλικια στη Σουρδια κι οχι σε ταμας!.Ακουσες πλιμ;(ΜΠΙΚΑ, απο Νοστιμον Βοιου Κοζανης)

Ανώνυμος είπε...

Βαρκα που τραμπαλιζεται θυμιζει το σημερινο αρθρο για το "Συγκροτημα' του καρνταση απο τη Σαλονικη!Ειλκρινα δεν καταλαβαινει κανεις τι ηταν τελικα ο Δ.Λαμπρακης,θεοτητα της δημοσιογραφιας η μουσα της Δημοκρατιας! Για μας τους νεοτερους παντως αυτο που χαρακτηριζει το "Συγκροτημα" και φυσικα τον Συγκροτηματαρχη του, ειναι η ασυνεπεια απεναντι στην Δημοκρατια,με τα γνωστα γεγονοτα του 1965,οταν ο δημοκρατικος λαος επεβαλε την ποινη της πυρας στις εφημεριδες του συγχωρεμενου!
Και ηταν τοτε μεγιστη η προδοσια απεναντι σ ενα εκλεγμενο Πρωθυπουργο,που δεν ηταν αρεστος στα Ανακτορα και την καμαριλα τους.Τι φουμαρα μας αραδιαζει λοιπον ο Κυριος Νετας.Η κοντο κοντο η ψηλο ψηλο,που λενε και στο χωριο του.Η μηπως δεν γνωριζει τι ελεγε ο αειμνηστος Ανδρεας για τον Λαμπρακη κιαν δεν γνωριζει να ρωτησει τον γιο του για να μαθει να ειναι πιο κορεκτ! Η κανει πως δεν γνωριζει την προνομιακη μεταχειριση που ειχε το "Συγκροτημα" επι χουντας,με την ευγενη φροντιδα του κουμπαρου του Βυρωνα Σταματοπουλου και σημερινου μεγαλομετοχου Σταυρου Ψυχαρη;Δεν λεω μεγαλα λογια αλλα μιας και μιλαμε για ιστορια θα πρεπει να τα λεμε ολα με τ ονομα τους κι οχι για..κενα και δεν συμμαζευεται
Αν καποιος εκδοτης υπηρξε τα τελευταια χρονια μεγαλος ηταν μονο Ο ΚΙΤΣΟΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ!Μαγκας δημοσιογραφος,απλος,αθορυβος και ασκητικος..Χωρις φανφαρες και..μουσια,φιλος των δημοσιογραφων και προπαντος δημοκρατης μεχρι το μεδουλι και χωρις πισωγυρισματα στην εκδοτικη του πορεια..Ακουεις κυριε Νετα,που λενε και στην Κρητη;Ειπαμε καλος αλλα οχι κι ετσι!..(ΑΝΝΙΒΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΑΝΝΙΒΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΜΕΝΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ..
ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ν ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΓΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΤΣΟ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΛΙΜΟΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

O TEMPORA O MORES,DOLORES!!!

kyriaz είπε...

Καλή σου Χρονιά Γιώργο.Μπορεί να μην μπάινω να σχολιάσω μα ε διαβαζω τακτικότατα στην Ε να ξερεις....δε εχω χάσει επαφή...:)

Αν θες,υπενθύμισε μου σε μέηλ ( kyriaz@sch.gr) τη διεύθυνσή σου να σου αποστείλω ένα νέο μου βιβλίο με έμμετρες αποδόσεις επιγραμμάτων της Παλατινής.

Να σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Λακων τις ηνοιξε λακκον
ινα πεσει αλλος Λακων.
Καποιος των αγροφυλακων
ανεκαλυψε τον λακκον
Ουτω πως ο αλλος Λακων
δεν εισηλθε εις τον λακκον.
Πλην τις γνησιος Λακων
ηνοιξε κι εκεινος λακκον.
Επεσε δε τριτος Λακων
εις τον νεον τουτο λακκον
κι οχι ο λακκον ο τον λακκον
ανορυξας,αν ο Λακων ηθελε
να δει τον λακκον.
Δια ταυτα πεμπτος Λακων
ηνοιξε κι εκεινος Λακων.

ΥΓ..Τωρα καταλαβαινεις γιατι Τγωρτζινο μου σε δερνει αγρια απαισιοδοξια!Ειπαμε ρε αδελφε ας δουμε τα πραματα πιο αισιοδοξα,γιατι απο την πολυ μαυριλα που πουλατε θα επελθει καποτε μπλακαουτ:Ελα λοιπον,σου λεω "αναψε ενα κερι αντι να καταριεσαι το σκοταδι.." (ΦΑΟΥΒΕ)

Rodia είπε...

Τεκμηρια, τεκμηρια, τεκμηρια και ξανα τεκμηρια και παλι τεκμηρια και καταργηση των οφσορ εταιρειων!
Στοπ στα κολπα του Βουλγαρακη και Σια.
Οι τροχονομοι να σταματουν τις τζιπουρες και να τις φορολογουν επιτοπου! Τα αυθαιρετα των 1.000 τ.μ. (με αδεια για 100 τ.μ. και ΑΝ) να φορολογουνται με το μηνα! κλπ κλπ Απο ιδεες, ε, εχουμε, στα εργα χωλαινουμε, βαλε με... αρχιφορολογο και θα δεις!!!
Καλη Χρονια παρ' όλα αυτα (αλλα και με αυτα)

Ανώνυμος είπε...

Τι ψάχνετε να βρείτε βρε παιδιά; Εδώ στην Ερμού γίνεται όργιο φοροδιαφυγής και παρανομίας από τους μικροπωλητές και δεν κουνιέται φύλλο. Όλοι γνωρίζουν από πού πρέπει να κοπούν δαπάνες, αλλά δεν τολμούν λόγω πολιτικού κόστους. Μέχρι να χρεωκοπήσουμε αυτή η δουλειά θα γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

EGV KALA SOY TALEGA KAI T AKOYGES PARALOGA!....
Η επιθετικη εξαγορα ειχε αρχισει εδω και πολυ καιρο με μια μεγαλη αναπαυλα,οταν μπηκαν στη μεση και οι αρουραιοι που ηθελαν να πιασουν θεση
θα θυμασαι Τζωρτζινο οταν ειχα πει πως η μανια δεν μασαει ταραμα.Αλλα το παιχνιδι στα μεγαλα κολπα το κανουν τ αφεντικα κι οχι οι δημοσιογραφοι.
το αποτελεσμα βεβαια ειναι οτι οι Αμερικανοι βαζουν ποδι για τα καλα μεσω των φιλων τους κεφαλαιουχων στην παλαι ποτε εφημεριδα των συντακτων(πουσαι Φιλιπποπουλε να τους δεις!)
Ετσι εζηγουνται και τα αρθρα του αμερικανου πρεσβευτη κυριου Σεπκχαρντ κι ενα σωρο αλλα δημοσιευματα με σημαια την αστεροεσσα στην Ελευθεροτυπια!
Ο κυριος πρεσβυς ειναι στενοτατος φιλος του κυριου Λαυρεντιαδη..Το καλοκαιρακι μαλιστα ετρωγαν αιγα βραστη κι επιναν τσικουδιες στην Ελουντα και στα περιξ με τις κουστωδιες τους!
Μεγαλο φατσονι και τωρα αρμεγε λαγους και κουρευε χελωνες..!(Ο ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο δεν ξερω πως και γιατι κολησαμε στην εποχη του ιδρυματοπουλου αλλα θα μου επιτρεψεις μια παρεμβαση σ ενα θεμα που μου προκαλει αλλεργια!Αναφερομαι στο αποψινο κλειστο δειπνο προς τιμη του Λεωνιδα Κυρκου στο Ζαππειο.
Αλλο και τουτο με την ιδιοτυπη ελληνικη Λεσχη Μπιλντεμπεργκ,που θα επιδιωχτει-λεει-μονιμη συνεννοηση των πολιτικων αρχηγων και συμπραξη της πρασινοροζ ορχηστρας του ΣΥΝ με το ΠΑΣΟΚ!
Μπυ φαινεται οτι ο Λεο εχει λαλησει για τα καλα.
Οτι και να κανει δεν μπορει να βγαλει απο πανω του την αρα του 1989-τα κοκαλα του Ανδρες τριζουν ακομη.Οχι βεβαια μονο αυτος αλλα και οι συνοδοιποροι του,που καλουνται αποψε επιλεκτικα χωρις περισκεψη και αιδω στο δειπνο του Ζαππειου..
Φαρσοκωμωδια απειρου καλους σαν κι αυτη του Καλλικρατη!
Και προς τερψη ολων ημων των μη προσκαλεσθενων ιδου και το επιμυθιο;
Ο Καποδιστριας καιο Καλλικρατης ο εις την π...του αλλου εκρατει!(ΜΑΡΑΣ)

喜洋洋 είπε...

監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

喜洋洋 είπε...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

喜洋洋 είπε...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社