Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2010

Ο Πετρος,ο Γιοχαν κι ο Φραντς

Από τον επόμενο μήνα περίπου 2.000.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο και συνταξιούχοι θα δουν στην τσέπη τους τις αμοιβές τους να είναι λιγότερες.

Υποτίθεται ότι το προσωπικό αυτό κόστος το πληρώνουν για να μειωθεί το έλλειμμα του Δημοσίου ώστε η χώρα να ξαναγυρίσει σε μια οικονομική ευρωστία. Αν την είχε ποτέ.

Το δυστύχημα είναι ότι με το επιτόκιο που δανείζεται εδώ και ένα χρόνο η χώρα, οι μειώσεις στις αμοιβές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων είναι ακριβώς τα χρήματα που θα χρειαστούν για να πληρωθούν οι τόκοι από τα δάνεια που παίρνουμε! Επομένως, οι αμοιβές αυτές θα πάνε στις τσέπες των τραπεζών αυτών, που με τα τζογαδόρικα παιχνίδια τους αποσταθεροποίησαν το μέχρι πέρυσι οικονομικό status και, αντί να τιμωρηθούν, κλείνοντας, θησαυρίζουν εντείνοντας την επιθετικότητά τους.

Αυτός ο φαύλος κύκλος εργασίας και κέρδους, με τόσο ευθεία σχέση, σε αντίθεση με το παρελθόν που η διαδρομή ήταν πιο πολύπλοκη, γίνεται πια πιο ασφυκτικός και -αν δεν υπάρξει δυναμική αντίδραση- μόνιμος.

Οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι, με τη ναρκωτική καλοπέραση της τελευταίας 50ετίας, στη μεγάλη τους πλειονότητα, δεν συμμετέχουν μαζικά σε καμιά κινητοποίηση κατά των εργοδοτικών και τραπεζιτικών συμφερόντων, που επιβουλεύονται τις αποδοχές πολύ περισσότερο σήμερα από παλιότερα.

Ακόμα χειρότερα, οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι θεωρούν τα εργασιακά και κοινωνικά τους δικαιώματα δεδομένα και επαναπαύονται, την ώρα που έχει αρχίσει η μεγαλύτερη επίθεση για συρρίκνωση των κατακτήσεων αυτών και από τις κυβερνήσεις - συνεταίρους του κεφαλαίου και από το ίδιο το κεφάλαιο.

Ενας ακόμα παράγοντας, που αποδυναμώνει μια πανευρωπαϊκή αντίδραση στις ορέξεις των κυβερνήσεων και κεφαλαιούχων είναι η αντιδραστική στάση των κατοίκων στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, που, έχοντας ως μέτρο σύγκρισης την περίοδο του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού, θεωρούν ότι βρίσκονται τώρα στον δρόμο με τις παχιές αγελάδες.

Οι μόνοι που αντιδρούν λοιπόν είναι οι Ισπανοί, οι Ελληνες, οι Γάλλοι μετανάστες και οι Πορτογάλοι. Πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσουν το τέρας, αλλά αρκετοί για να δημιουργήσουν κλίμα, που να αφυπνίσει τα γερμανικά, κυρίως, συνδικάτα, που εκφράζουν πραγματικά τους εργαζόμενους και δεν είναι εργατοπατερικά, καλή ώρα σαν τα δύο μεγάλα δικά μας.

Τα εργατικά όμως συνδικάτα της Γερμανίας έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με την κυβέρνηση τους να μην ξεσηκωθούν για μερικά χρόνια, με αντάλλαγμα «λιγότερες αμοιβές για καθόλου απολύσεις». Και οι Γερμανοί εργαζόμενοι μοιάζουν ευχαριστημένοι μ' αυτή τη λύση.

Πίσω και από αυτή την κατάσταση στη γερμανική κοινωνία μπορεί κανείς να δει και γιατί οι Τεύτονες τα παίρνουν στο κρανίο με τους Ελληνες «που θέλουν να ζουν άνετα με δανεικά, ενώ εμείς εδώ κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι».

Ισως θα ήταν πιο χρήσιμο βέβαια και για τους Γερμανούς εργαζόμενους και για τους Ελληνες καταφερτζήδες αν συνειδητοποιούσαν ότι ένας είναι ο εχθρός, ο ανεγκέφαλος καταναλωτισμός, προϊόν του εμπορίου των τελευταίων 200 χρόνων και του διαδόχου του, της βιομηχανίας.

Και, αφού κάνουν ένα διάλειμμα από την αποβλακωτική αγκαλιά του, να δουν ότι η μόνη λύση από τα αδιέξοδα δεν είναι ο εμφύλιος μεταξύ αναξιοπαθούντων. Η μόνη λύση -μακάρι να υπάρχει κι άλλη- είναι να γκρεμίσουν τις κυβερνήσεις και τα κόμματα, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τής εδώ και 200 χρόνια οικονομίας του ευ-δαιμονισμού, χτίζοντας την οικονομία των αναγκών.

Μπορεί μερικοί να χάσουν τα Καγέν τους. Αλλά κανείς πια δεν θα καεί για να τα αποκτήσουν. Κι αυτό όλο δεν γίνεται με την εκ του ασφαλούς διά βίου μάθηση στο σπίτι του μπαμπά και της μαμάς, ούτε στο σπίτι της αραχτής του δημοσίου ταμείου.

Ορίστε ο δρόμος, ορίστε και ο τρόπος. Δεν είναι άνετος και είναι κι επικίνδυνος; Λυπάμαι πολύ.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΓΙΔΑ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕΝ Ο ΚΩΛΟΣ!
(Η τυφλη κουκουβαγια)

vras είπε...

Οι περισσότεροι γνωρίζουν αυτό το δρόμο, μόνο που λόγω των αναγκών οικονομίας προτιμούν τις παρακάμψεις αποφεύγοντας έτσι το μεγάλο (προσωπικό) κόστος των διοδίων.

Ανώνυμος είπε...

Ο πισινος μας βρακι δεν εχει κι η σκουφια μας λουλουδια θελει!
(ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ SFORZA)

Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε...

Γιώργο, συγκινητικό το κείμενό σου. Δεν λείπει τίποτα, δεν έχω να πω κάτι σημαντικό. Δυο πράγματα μόνο:

1) Εκείνο το "…δεν είναι ο εμφύλιος μεταξύ των αναξιοποαθούντων…" έπρεπε να το έχεις με κεφαλαίο "ΔΕΝ".

2) Ο φαύλος κύκλος του κεφαλαίου πάντα κάπως έτσι κλείνει. Με ραγδαία αύξηση της βουλιμίας των καθαρμάτων, που οδηγεί στην εξαθλίωση των μαζών (ημών, μην κοροϊδευόμαστε), και στην αναγκαστική επανάσταση. Επανάσταση δεν έκανε ποτέ κανείς που είχε κάτι να χάσει, έστω και μια σύνταξη πείνας. Λυπάμαι κι εγώ…

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 'ΛΥΠΑΜΑΙ',ΕΙΝΑ ΜΙΣΟ ΧΕΣΙΜΟ!....

Ανώνυμος είπε...

Παπαδοπουλε,η Επανασταση ειναι σαν τον βαρβατο γατο,που φυλαει εποχη να καβαλησει!Αλλα καποτε ειδε κομματι τυρελι στην τσουτσου του και την περασε για μαντρα!
(ΤΖΙΑΚΟΜΟ)

Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε...

Άμα θέλετε να μιλάμε με γνωμικά και αποφθέγματα, να ένα και από μένα:

Δώσαν ρόδο στην αρκούδα, το 'βαλε στον κώλο της.

(ΠΟΥΤΣΙΝΙ)

Υ.Γ. (1)
Αν θέλεις περισσότερα, έχω μαζεμένα αρκετά εδώ:

http://ppmotto.eu5.org

Υ.Γ. (2)
Γιώργο, σόρι, αλλά αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι εκείνο το "ΔΕΝ" έπρεπε να το βάλεις με κεφαλαία…

Ανώνυμος είπε...

...ΟΛΟ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΡΟΚΑΝΙΔΙΑ!!(Τσαους εφεντ)

Zaphod είπε...

Ο δρομος ειναι πιθανοτατα αυτος αλλα δεν τον βλεπω να επιλεγεται... Το κολπο διαιρει και βασιλευε λειτουργει

Ανώνυμος είπε...

Ακουμπα κουμπα κουμπα κουμπατσερο...

κατουρημένη ποδιά.. είπε...

"χ=ψωλη" ,όπου ψ,ω,λ,η μεταβλητές στο σύνολο των μιγαδικών..

Ανώνυμος είπε...

Κουμπαρα δω,κουμπαρα κει,κουμπαρα,λυσε το βρακι.(ΚΑΤΟΥΡΛΟΥ)
ΥΓ Το πειραμα φαινεται να πετυχαινει,συνεχιστε με λυσσα,γιατι το αριθλητικο δειγμα δεν ειναι ακομα επαρκες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΤΡΟΣ,Ο ΓΙΟΧΑΝΣ,Ο ΦΡΑΝΤΣ,Η ΜΕΡΚΕΛ,Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΟΣ!!
(Η ΜΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΑΜΙ)

Thomas είπε...

Για το πέρασμα των αναξιοπαθούντων στην άλλη όχθη (απ' την οικονομία των αναγκασμένων στην οικονομία των αναγκών) θα πρέπει αναγκαστικά να στερέψει ο χείμαρρος της ευδαιμονίας των αναξιοκρατούντων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ!...(η γκουβερναντα)

Ανώνυμος είπε...

Τελικα αγαπητε Καιρε,πιο κουφαλες απο τους Ελληναραδες που βριζεις,αποδεικνυονται οι απογονοι κατα πλειοψηφια των ναζι
Δεν ξερω τι αλλο λες,αλλα παλληκαρι μου αυτοι με την πρωτη ευκαιρια θα την κανουν παλι με κανα Αδολφο..Τοχουν στο αιμα τους οι κεραταδες,κοινως γαμιολια του Δ Ραιχ(οικονομικου,προς το παρον)
Ν.ΒΟΥΡΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ν αγιασει ο στομας σου κυριε Βουρλια.Οι Γερμαναραδες δεν ειναι ανθρωποι και απορω πως τους ανεχονται οι πολιτισμενοι Ευρωπαιοι..Αυτα τα κτηνη που εκγαν ζωντανους ανδρες,γυναικες και παιδια στα κρεματορια του Αουσβιτς,της Τρεμπλινκα και στ αλλα κολαστηρια..
κι υστερα ειναι και ο φιλος μας ο καιρος που απο πλανη οικτρα γραφει"οι Γερμανοι μας μαραναν"!
ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω,διορθωσατε:ΕΥΡΩΚΟΥΦΑΛΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!
( ΦΟΝ ΠΡΙΤΣ)

Mirage είπε...

Αγαπητέ Kaire είχα πολύ καιρό να περάσω. Τι έγινε όλο αυτό το διάστημα και έχει γεμίσει ανάξια διαβάσματος το τόσο προσεγμένο και όμορφο παλέ ποτέ blog ?

Δείγματα κοινωνικής σήψης;

Δεν βάζεις Moderation μπας και αναίβει το επίπεδο των σχολίων. Καλύτερα λίγοι και καλοί.

Εγω ακολουθώ την τακτική γράφε αραιότερε και με moderation να βαριούνται οι αργόσχολοι

Δες το δικό μου πόστ για τον Γιόχαν και τον Φίσερ

http://notes-mirage.blogspot.com/2010/03/o.html

Με εκτίμηση!

Ανώνυμος είπε...

Mirage και τρεχα γυρευε,αν τα αυθορμητα σχολια ορισμενων για τα σεσηποτα γεγονοτα των ημερων,εκλαμβανονται απο την κοσμαρα σου ως φαινομενο "κοινωνικης σηψης",μαλλον θα πρεπει επειγοντως να καταφυγεις σε ψυχαναλυτη..
Τα κλειστα κλαμπακια σκεψης και παρλαπιπας δεν εχουν θεση στον ανοικτο κοσμο των μπλογκερς και καλα θα κανεις να σταματησεις να μας την μπαινεις γιατι μπορει και να σου καρφωθει καμια δυνατη στον εγεφαλο οποτε παπαλας μαμπο.
για μαμακα τον περασε τον Καιρο;
Τωρα καθως ετριψες,απολαυσε το!!
(Η ΑΝΑΝΙΑΡΑ ΡΟΖΑ)

Spider N είπε...

Είδα φως και μπήκα... Τι χάλι είν' αυτό από τους ανώνυμους "σχολιογράφους"; Το blogging είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να λέει την κάθε "παπάρα" του ο κάθε πικραμένος. Και είναι κρίμα ένα τόσο καλό άρθρο να συνοδεύεται από τέτοια. Αν θέλεις, φίλε μου, να εκτονωθείς, κάνε και συ το δικό σου blog, να γράφεις παροιμίες. Στο προκείμενο τώρα:
Σιγά, Γιώργο, μην αντιστεκόμαστε. Πού το είδες; Με τις "πυροσβεστικές" απεργίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ; Ή την επαναστατική γυμναστική του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, που τη είδε "Ρομπέν των Δασών", να μην τους σύρω άλλα χειρότερα. Ο Γιόχαν κι ο Φράντζ έχουν εξασφαλίσει το ψωμί τους, και λίγο από παντεσπάνι και γι' αυτό δεν τους πολυνοιάζει. Τι κι αν τους εκμεταλλεύεται ο Κραφτ. Το ξέρουν, δεν είναι χαζοί. Απλά, έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα, θα χάσουν λίγο, και δεν πρόκειται να αντιδράσουν, θα καθίσουν σαν κότες σε κάθε Μέρκελ, εξάλλου κάθισαν και σε άλλους, βλ. Χίτλερ, είναι η νοοτροπία τους τέτοια. Κι η δικιά μας τέτοια είναι, αλλά για άλλους ιστορικούς λόγους. Το μπλα-μπλα των ΜΜΕ έπιασε τόπο. Ο ΓΑΠ έγινε ο Αγιος, που σταυρώθηκε στην Ευρώπη για τη χώρα. Κι ας έκανε του κόσμου της κουτουράδες: Εμ, δεν πιάνεις την αλυσίδα του ποδηλάτου, όταν κινείται, Γιωργάκη, κι ας έχει βγει. Σταματάς και τη βάζεις στη θέση της, αλλιώς θα σου φάει το χέρι. Τέτοιος ο ερασιτεχνισμός στου κασίδι το κεφάλι! Και κάτι ακόμα: Δεν είναι αθώα η μικροαστική τάξη, που θίγεται από τα μέτρα, όχι. Πολλά Καγιέν κυκλοφορούν ανάμεσά της για να είναι αθώα. Για να λέμε του στραβού το δίκιο. Ας πρόσεχε. Το μόνο που χάθηκε είναι η Ευρώπη σαν ιδέα. Κρίμα, γιατί πολλοί σαν κι εσένα, Γιώργο, είχαν πιστέψει. Κακό να πιστεύεις σε "φαντάσματα".

o kairos είπε...

Mirage σε καλωσοριζω με χαρα.Αρνουμαι να βαλω φραγη συνειδητα ξερεις.Γιατι η εικονα που βλεπεις ειναι η εικονα και της πορειας της ποιοτητας του πληθυσμου.Κι αυτο πρεπει να φαινεται.Εξ αλλου,εγω που υπερασπιζομαι το δικαιωμα του καθενος να λεει αυτα που πιστευει δεν θα μπορουσα ποτε να βαλω τειχος.Παρα μονο αν βριζει χυδαια αλλους συνομιλητες.

spider,το μπλογκινγκ δεν ηταν ποτε μια σοβαρη υποθεση,οπως λες.Η νοοτροπια της ανευθυνοτητας και της δειλιας,που καλλιεργει και επιβραβευει η ανωνυμια αυτης της αμερικανιας,προκειμενου να μαζεψουν οσο μεγαλυτερο κοσμο μπορουν σε ενα νεο οικοπεδο εμποριου (περιμενε και θα δεις)δεν επιτρεπουν παρα περιστασιακες σοβαρες κουβεντες και συνειρμους ή διαλογο επιπεδου.
Οσο για την ουσια του κειμενου φυσικα και ειναι οπως περιγραφεις.Μονο,που εγω δεν πιστευω σε καμια Ευρωπη και σε καμια ιδεα.Μαχομαι για πολυ συγκεκριμενες νοοτροπιες,που καλυτερευουν τις σχεσεις των ανθρωπων με τον εαυτο τους και με τους αλλους.Δεν πιστευω σε κανενα απο τα υπαρχοντα σχηματα και μοντελα και σε κανενα απο τα θεωρητικα.Χαρηκα πολυ γιαυτη την ανασα σου και σ ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα μας λεγανε και οι δασκαλιτσες μας,μπαρμπα Spider και καταντησε ο κοσμος ενα ματσο βιολες.Τα φληναφηματα που αμολας ξενοφερτε μπαγασα προδιδουν και την αθεραπευτη ανια απο την οποια πασχεις!(εξ ου βλεπεις φως στο φεγγιτη και την μπαινεις)
Η σκεψη και η γνωση και πανω απ ολα ο Λογος δεν εχουν ονοματεπωνυμο.Ομως εσυ τωρα Αραχνη μου, γιατι το χρειαζεσαι δικην αστυμπαμπαλα;
Τελος παντων, Spider-tarandoula, ασε τις ικεσιες προς τον Καιρο γιατι αυτος τουλαχιστον κατι ψυχανεμιζεται μεσα σολο αυτο το τραλαλα. .Απλα μονο δεν δεν μπορει να τα βαλει σε μια ταξη γιατι απο τη φυση του ειναι αταξικος,οπως και τα σεισμικα φαινομενα.Εξου και λογομπαιχτης.(βλεπε Χαβελοκ Ελις)
Τωρα σας αποχαιρετω γιατι την κανω με κατι φιλαρακια για την Μαδαρω στα Λευκα Ορη και αντε... και δυο ρακες τσι υγεια σας (ΡΑΔΑΜΑΝΘΗΣ)
ΥΓ Αυτες τις μερες στο μιτατο του θειου μου εχουμε καλεσμενους δυο φιλους βοσκους της ερημου-Τουαρεγκ,ενα Ανδαλουσιανο οργανοπαιχτη ,τον Χουανχο, κι μια Τουρκαλα τραγουδιστρια την Εμινε.
Εσυ τωρα Spider,ξερεις το κολπο:απο τον...φεγγιτη!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωργαρα,βλεπω οτι εχεις μαστερ στον τζογο αλλα το παιχνιδι παιδι μου ειναι χαμενο απο χερι γιατι μας παιζουν με σημαδεμενα χαρτια..
Αλλαξε τραπεζι μπας και γυρισει κι ο τροχος,να γαμ..ει κι ο φτωχος!
(Εμου του ..αιδοιου)

Γιάννης είπε...

Το να αναγκάζεται ο λαός να πληρώνει την χυδαιότητα των κυβερνήσεών του είναι απαράδεκτο. Σα να δανείζομαι εγώ αβέρτα-κουβέρτα απ'όποιον τοκογλύφο μου κάτσει και νά'ρχομαι μετά σπίτι μου και να εξαναγκάζω την οικογένειά μου να δουλεύουν σαν τα γαϊδούρια, για να ξεπληρώσω εγώ τα χρέη που συσσωρεύονται από την ανικανότητά μου να διαχειριστώ το ταμείο.
Αντί να γλείφει κώλους τοκογλύφων (κάνοντας και τη δύσκολη κιόλας!), μπας και της δανείσουν κι άλλα, η πολιτεία οφείλει στον λαό της να επιδείξει την ελάχιστη δυνατή συνέπεια πράξεων, αθετώντας τον λόγο της προς τους δανειστές, όπως έκανε και με τον ίδιο της τον λαό. Αφού είναι σχεδόν ανίκανη για κάτι πιο δημιουργικό, ας είναι τουλάχιστον συνεπής με την ίδια της την ασυνέπεια.
ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΕΙΟ ΣΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟ 'ΚΕΙΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ (τα ουσιαστικής φύσεως χρέη της προς εμάς είναι ούτως ή άλλως ανίκανη να τα τιμήσει). Η χώρα μας χρειάζεται έναν (έστω και εφήμερο) ηγέτη, ο οποίος θα βγεί και θα αποκηρύξει το κράτος που δανείζεται ανεξέλεγκτα από τους τραπεζίτες. Αρνούμενοι να πληρώσουμε τα χρέη μας, αφενός θα μηδενίσουμε το κοντέρ μας και αφετέρου θα δεχθεί τέτοιο πλήγμα η αξιοπιστία του κράτους μας διεθνώς, ώστε οι κυβερνήσεις της επόμενης δεκαετίας (τουλάχιστον) δεν θα βρίσκουν να δανειστούν ούτε με 100% επιτόκιο και θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να λειτουργήσουν με βάση την πραγματική οικονομία.
Ούτε σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του κράτους μπορεί να καταφύγει ο όποιος δανειστής, ούτε σε τίποτα. Ας πρόσεχε κι ας μην δάνειζε σε ένα αφερέγγυο κράτος. Ας μάθουν κάποτε κι αυτοί πως ο τζόγος είναι τζόγος.

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη μου χρειαζονται ουμπαλα για να γραψεις τα χρεη εκει που δεν πιανει μελανι και καμια κοτα δεν ταχει!Οποτε τους γραφουμε εμεις αφου προηγουμενως τους συνδεσουμε με Καιρο (το Καιρο)που λενε και στο χωριο μου..(ΤΣΟΥΤΣΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Που αρμενιζεις βρε παλιοκαιρε μοναχος μεσα στον ωκεανο σαν τον Ροβινσωνα Κρουσο;
Για ποια δημοσιογραφια μαχεσαι και αλυχτας;
Μπρε συ δεν εχεις παρει χαμπαρει οτι τις εφημεριδες τις βγαζουν κατα κυριο λογο τα δημοσιογραφικα υβριδια;Οσο για τις τηλεορασεις και τα λοιπα Μεσα,δεν βλεπεις οτι οι αρουραιοι εχουν κυριως τον πρωτο λογο;
Αλλα μια καιμιλαμε για μετρα,μηπως πρεπει να παρουμε κι εμεις τα μετρα μας; Δεν ριχνεις μια ματια τριγυρω σου να δεις εκδοτες και καναλαρχες που διαφημιζουν επ αμοιβη τον τζογο,εχοντας μετατρεψει τα.. μεσα και τα εξω τους σε καζινομαγαζα!
Μηπως λοιπον πρεπει ν αρχισει η..επανασταση απο τα δικα μας μαγαζακια,πριν ακομα μας παρουν με τις πετρες;
(ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ)

喜洋洋 είπε...

桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

喜洋洋 είπε...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社

喜洋洋 είπε...

高雄縣徵信商業同業公會
南部徵信聯盟
外遇觀測站
大愛離婚諮詢網
離婚大剖析
大愛徵信有限公司
尋人專家徵信服務網
女人徵信公司
華陀徵信
離婚協助中心
跟蹤蒐證徵信器材網
抓姦觀測
大愛徵信
溫馨徵信
成功徵信社