Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

Το κρυφο μνημονιο μενει ανεγγιχτο
Η χώρα βαδίζει προς την κρίσιμη μέρα των εκλογών έχοντας καλυμμένο κάτω από το τραπέζι το σημαντικότερο ζητούμενο για το μέλλον της.

Οι πολιτικές παρατάξεις έχουν επικεντρωθεί από την αρχή σε έναν αγώνα με επίκεντρο το μνημόνιο των κακών ξένων και τον μπαμπούλα της δραχμής,ενώ υποβαθμίζουν ή δεν ασχολούνται καθόλου με τις αιτίες της σημερινής δυστυχίας και της αυριανής καταστροφής,που είναι ζωντανές,έχουν ονοματεπώνυμο και έχουν και τρόπο να αντιμετωπιστούν.

Η κάθαρση,όμως,από αυτές τις αιτίες και το γιάτρεμα από τη σαπίλα τους έχουν καθηλωθεί από τον τρόπο που το πολιτικό σύστημα βλέπει τους ενόχους,φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της λαίλαπας,που έχει πέσει πάνω στα κεφάλια των πολιτών.Οι οποίοι όχι μόνο παραμένουν ακαταδίωκτοι,αλλά συνεχίζουν να συμμετέχουν στα παιχνίδια της εξουσίας,διεκδικώντας μάλιστα και την επανεκλογή τους στη διακυβέρνηση αντί να κρύβονται από ντροπή και φόβο!

Καμμία κυβέρνηση,όμως, δεν θα μπορέσει να αλλάξει τίποτε προς όφελος των πολιτών αν δεν διαλύσει το υπάρχον φοροεισπρακτικό σύστημα με όλους όσους το αποτελούν.Γιατί ενας από τους βασικούς λόγους πού σφάζονται μισθοί,συντάξεις,αποδοχές και επιδόματα του λαού,αλλά και που δεν πληρώνονται τα οφειλόμενα από το κράτος σε όλους τους πολίτες είναι η άρνηση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού να κάνει τη δουλειά ,για την οποία πληρώνεται,έστω και περικομμένα,από το υστέρημα τώρα του κόσμου.Καί η δειλία του πολιτικού συστήματος να συγκρουστεί με αυτή τη συντεχνία.

Ο λαός υποχρεώνεται σε μια απάνθρωπη αφαίμαξη γιατι,όπως αποκαλυπτικά είπε ο ένας από τους δημίους του, τέως υπουργός Φ Σαχινίδης  καιρό πρίν τις εκλογές «δεν έχουμε τα απαραίτητα έσοδα εξ αιτίας της αδυναμίας του εισπρακτικού μηχανισμού»!Δέν μας είπε,όμως ποιός προίσταται του μηχανισμού.Ποιός είναι ο υπεύθυνος,πού πρέπει να διωχθεί για την άρνησή του να λειτουργήσει τον μηχανισμό.Και με ποιο θράσος αποδέχεται την απιστία των υφισταμένων του σαν ανεύθυνος,ενώ έχει διοικητική και ποινική ευθύνη!

Τα έσοδα αυτά,τα κλέβει έτσι ανεύθυνα και ατιμωρητί ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών από τις τσέπες των μισθωτών,συνταξιούχων,αέργων και πραγματικών αναπήρων κάθε μήνα,γιατί,όπως ανερυθρίαστα είπε σε συνένευξή του ο προηγούμενος εγκληματίας του λαού Γ Παπακωνσταντίνου «αφού δεν μπορούμε να τα πάρουμε από όλους τα παιρνουμε από αυτούς πού βρίσκουμε πιο εύκολα»!

Καί δεν βρέθηκε κανένα χέρι πολίτη να τον χαστουκίσει εκείνη τη στιγμή για την αναισθησία και την ιταμότητά του.Όπως δεν εχει βρεθεί και κανένα χέρι να περάσει χειροπέδες σε όλο αυτό το αληταριό,πού παριστάνοντας τους κυβερνήτες,καλοπερνάει τρώγοντας από το υστέρημα του λαού,κλέβοντάς τον με την ασυδοσία της παραγωγής ανήθικων νόμων από την κρεατομηχανή της Βουλής.

Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα με το μνημόνιο,το έχω πεί και γράψει χίλιες φορές.Το μνημόνιο είναι το αποτελεσμα.Και είναι η κολυμπήθρα, μέσα στην οποία ξεπλένονται οι εγχώριοι απατεώνες, όσοι με τη μορφή υπουργών,υφυπουργών,γραμματέων,συμβούλων,διοικητών,συνδικαλιστών,επίορκων υπαλλήλων,δημάρχων,δημοτικών αξιωματούχων, διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα επί χρόνια και συνεχίζουν να το κάνουν ανενόχλητοι.Κλέβουν τους αδύναμους με πρόσχημα την οικονομική δυσπραγία του δημοσίου και παραμένουν σχετικά αλώβητοι στο στάτους τους!

Πίσω από το μνημόνιο είναι η νομιμοποίηση της βρωμερής διαπλοκής υπουργών,βουλευτών,νομαρχών περιφερειαρχών,διοικητών,δημάρχων,συμβούλων,μηχανικών,γιατρών,φαρμακοποιών,δημοσιογράφων,δικηγόρων,υπαλλήλων,πού σπατάλησαν και σπαταλάνε ακόμα ατιμώρητοι το δημόσιο χρήμα,αυτό που οι κλέφτες υπουργοί παίρνουν κάθε μήνα από τις τσέπες των μισθωτών,των συνταξιούχων,των αέργων και των πραγματικά αναπήρων για να πληρωθεί το τίμημα της δικής τους ανικανότητας!

Πίσω από το μνημόνιο είναι η θεατρική αποκάλυψη μιάς παρονυχίδας από τις κομπίνες και τις απάτες με το δημόσιο χρήμα για μαϊμού παροχές με αντίτιμο ψήφους και οπαδούς.
Το μνημόνιο είναι η ουσιαστική τους ατιμωρησία από ένα σύστημα που είναι διαλυμένο και απρόθυμο,με άλλοθι το μνημόνιο!

Η άρνηση των πολιτικών παρατάξεων,που θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν αυτό το σιχαμερό κράτος ,να αρθρώσουν μία λέξη γιαυτό ,είναι ο θρίαμβος του μνημόνιου.Και η διαιώνησή του.

Πίσω από το μνημόνιο είναι το ξέπλυμα των φοροφυγάδων ανάμεσα στους ελεύθερους επαγγελματίες,που εξακολουθούν ανενόχλητοι να μη συμμετέχουν στα φορολογικά βάρη,με αποτέλεσμα να πληρώνουν και το δικό τους μερίδιο οι μισθωτοί, συνταξιούχοι,άνεργοι και ανάπηροι!

Πίσω από το μνημόνιο είναι οι εργοδότες,που έχουν εξασφαλίσει από τους εγκληματίες πολιτικούς τέτοιους νόμους ώστε να πληρώνουν τους εργαζόμενους με τα φτηνότερα μεροκάματα του ευρωπαίκού νότου,διατηρώντας την αξία για τα προϊόντα που παράγουν στα ίδια περίπου ύψη πού ήταν και πρίν.

Πίσω από το μνημόνιο είναι οι Έλληνες τραπεζίτες,πού σώρευσαν δισεκατομμύρια κέρδη την τελευταία δεκαετία,χωρίς να έχουν εκτεθεί σε ομολογιακούς κινδύνους όπως οι ξένοι συνάδερφοί τους (με δύο μονο εξαιρέσεις μεσαίου μεγέθους) και ζούν πλουσιοπάροχα,χωρίς να συνεισφέρουν στις τράπεζες από τις περιουσίες που κέρδισαν!Περιμένοντας να χρεωθεί ο λαός τα νέα δάνεια που θα τους δοθούν για να στηρίξουν τις τράπεζές τους!

Πίσω από το μνημόνιο είναι όλοι οι κλέφτες και απατεώνες μεσάζοντες,πού με τους κάθε είδους προμηθευτές του δημοσίου ροκάνιζαν και ροκανίζουν ακόμα ανενόχλητοι το δημόσιο χρήμα,υπερτιμολογώντας τις υπηρεσίες και τις εργασίες – όταν παρεχουν οι υπηρεσίες και εργασίες – ή πουλώντας  αέρα κοπανιστό μόνο και μόνο για να μοιραστούν με επίορκους υπαλλήλους αυτά που καλούνται να πληρώνουν κάθε λίγο οι μισθωτοί ,συνταξιούχοι,άνεργοι και ανάπηροι από τους πολίτες.

Πίσω από το μνημόνιο είναι οι αντικοινωνικές συντεχνίες και τα συνδικάτα,που ρουφάνε ακόμα επιδόματα από την πίσω πόρτα,και πού διατηρούν αλώβητα τα πολλαπλάσια έσοδά τους από ένα διεφθαρμένο σύστημα,που τους τάϊζε για να μπορεί να μοιράζεται μαζύ τους τη νομή της εξουσίας.Την ώρα που ο λαός σφαγιάζεται στο βωμό της κατάρρευσης των κρατικών εσόδων.

Πίσω από το μνημόνιο είναι το χρήμα που έχουν σωρεύσει χιλιάδες πολιτικοί και υπαλληλικοί αξιωματούχοι μαζύ με διαπλεκόμενους ιδιώτες εδώ και χρόνια,χωρίς να έχουν αποδώσει ούτε σέντσι στο δημόσιο ταμείο.Το οποίο ρουφάνε ακόμα και οι καταδιωκόμενοι,αφού βλέπουν ότι κάθε σύλληψη και δίωξη είναι μία ακόμα παράσταση στο θέατρο της ανυπαρξίας κάθε έννοιας κράτους.Πολύ περισσότερο κράτους δικαίου.

Πίσω από το μνημόνιο είναι η άρνηση κάθε δημόσιας υπηρεσίας να εκσυγχρονιστεί και να δώσει λόγο και φώς στα πεπραγμένα της.Γιατί κάθε απαρχαιωμένη μέθοδος καλύπτει πλήθος από απατεωνιές,πού δεν μπορούν να διασταυρωθούν.Πλήθος από άχρηστες θέσεις λούφας και κομπίνας,την ώρα που από τα νοσοκομεία λείπουν χιλιάδες νοσηλευτές για τους αρρώστους και τους ανήμπορους.Πλήθος από μικροεξουσιαστές γραφειοκράτες δικτατορίσκους του κάθε πολίτη,την ώρα που από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς λείπουν χιλιάδες μάτια και από τίς υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη λείπουν χιλιάδες ψυχές.

Πίσω από το μνημόνιο είναι η αργόσυρτη και υπερπροστατευμένη δικαιοσύνη,πού επιτρέπει με τους ρυθμούς της να καταδικάζονατι με ταχύτητα περισσή τα κλεφτρόνια και τα πρεζόνια,αλλά να διαφεύγουν οι καταχραστές του μόχθου του λαού και οι κλέφτες των δημόσιων ταμείων.

Πίσω από το μνημόνιο,είναι πάνω απ όλα τα πλήθη όλων αυτών των διεφθαρμένων,και είναι πολλοί,πού καταριώνται το μνημόνιο,όχι για τη δολοφονική του μανία κατά των πολιτών,αλλα γιατί απειλεί από την άλλη πλευρά να διαλύσει όλο αυτό το καλοστημένο πάρτυ και να μεταφέρει τα κλεψιμέϊκα από τα δικά τους χέρια στα χέρια ξένων αρπακτικών και μεγαλόσχημων εγχώριων κερδοσκόπων.

Αλλά,για όλο αυτό το μνημόνιο,πού είναι και η βασική αιτία πού καταλήξαμε στο Μνημόνιο,δεν μιλάει κανείς φωναχτά όσο πρέπει.Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεχωρισει πιά ποιος από το μέγα πλήθος επαναστατεί επειδή απειλείται η παλιά διαφθορά από μία νέα χωρίς αυτόν, και ποιος επαναστατεί γιατί πραγματικά θέλει μια χώρα δικαιοσύνης και ισοπολιτείας για όλους.

Έτσι,η μόνη δύναμη που μπορεί να αλλάξει τη χώρα και να την κάνει από την αρχή,γιατί είναι φρέσκια και άφθαρτη σε σχέση με τους μέχρι τώρα απατεώνες,παραμένει σ αυτό το θέμα υποτονική,χωρίς να χωρίζει την ήρα από το σιτάρι.

Η αριστερά δεν είναι σαν όλες τις άλλες δυνάμεις.Έχει μία μόνο ευκαιρία να δοκιμαστεί.Επειδή είναι ακόμα καθαρή στη συνείδηση του κόσμου.Ο οποίος δεν θα της συγχωρήσει κανένα στραβοπάτημα,που θα μοιάζει με όσα ζεί μέχρι σήμερα.

Αν δεν θέλει να κολλήσει κι αυτή την αρρώστεια της σαπίλας,που σκοτώνει τη χώρα,έχει μόνο έναν δρόμο:Να διαχωρήσει τη θέση της από όλο αυτό το πολιτικό και κοινωνικό αληταριό.Και να το διαλύσει.Με όποιοδήποτε κόστος.Και να το οδηγήσει σε ειδικά δικαστήρια.Γιά όλα του τα εγκλήματα κατά του κοινωνικού συμφέροντος της πλειοψηφίας του λαού.Για να αποδώσει Δικαιοσύνη.

Γιατί μόνο πάνω σε καθαρό τοπίο μπορεί να χτίσει μια καθαρή χώρα των Πολιτών.Για να το κάνει αυτό,όμως,χρειάζεται να δεί το κρυμμένο ελληνικό μνημόνιο.Αυτό πού έχτισαν οι Έλληνες Εφιάλτες.Και να το ξερριζώσει σύγκορμο.Σε ένα άρρωστο χωράφι δεν μπορείς να καρπίσεις υγιή φυτά.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ποιοι ειναι αυτοι οι πεντε της διοικουσας που πηγαν μαρτυρες στη δικη του Κουφοντινα;
Απλα ρωταμε για να μη κανουμε καμια μαλακια και ψηφισουμε λαθος προσωπα με πλατεια ιδεολογια!!

o kairos είπε...

Μην ανησυχεις.Η εκλογη γινεται με λιστα...
Και ειλικρινα δεν θυμαμαι παρα εναν δυο,που πηγαν για να μαρτυρησουν υπερ του προτερου εντιμου βιου του Παπαναστασιου,που αθωωθηκε και αλλων δυο,αν δεν με απατα η μνημη μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε καιρε εσυ τι θελεις με τα λερωμενα,τ'απλυτα;
Τι πας να μπλεξεις ρε φιλε στη στρουγκα του Συριζα;Δεν καταλαβαινεις οτι θα πας για μαλλι και θα βγεις κουρεμενος;
Εκτος κι αν εχεις τους λογους σου (sic)..Εγω παντως θα σου βαλω σταυρο και θα σου γραψω πανω και ενα ποιηματακι.Ετσι για να σε θυμουνται συγγενεις και φιλοι!

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Κυριε Τετραδη

Εξακολουθώ να απορώ μια φωνή-στολίδι για την πολιτική και την αριστερά σαν τη δική σας, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΡΕΥΕΙ ανάμεσα στις ξεχαρβαλωμενες συνιστώσες των ΓΡΑΦΙΚΩΝ και μάλιστα υπο την "ηγεσία" ενός ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ που ΔΕΝ έχει δουλέψει ποτε στη ζωή του...

kospappas είπε...

Aγρυπνε φρουρε
Είναι πολύ απλό.
Ανάμεσα στα τρία κόμματα που διεκδικούν την κυβέρνηση όλοι όσοι ψηφίζουμε για κυβέρνηση και δεν τάχουμε φάει με τα λαμόγια ή τους κουμπάρους, δεν έχουμε προς το παρόν καλύτερη επιλογή απο το ΣΥΡΙΖΑ.
Θα μπορούσε ο Γιώργος να είναι στό κόμμα του Τσοχατζόπουλου?
Η μήπως στό αλλο της Ντόρας και του Αβραμόπουλου με τον Κωλοτούμπα Σαμαρά μέσα (ως τις εκλογές)?
H μήπως έπρεπε να τους αφήσει να αποφασίσουν αυτοί για λογαριασμό μας?

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Αυτό μας έλειπε κύριε Τετραδη! Ουτε καν απ το έξω πεζοδρόμιο αυτών των κομματων δεν θα μπορουσατε να περάσετε.

Τουτο όμως δεν σημαινει οτι ειναι σωστή η επιλογή μιας υγειους φωνής της αριστεράς σαν την δικής σας να μπαίνει μέσα στο τσίρκο με τις... συνιστώσες

Επιμένω. ΔΕΝ έχετε σχεση με αυτούς, αρα ΔΕΝ πρεπει να συχνοτιζεστε με αυτους

Μακαρι να κάνω λάθος

Ανώνυμος είπε...

Αγρυπνε φρουρέ,
Ποιός και πως θα μας απαλλάξει απ' αυτούς αν εμείς μείνουμε μη μου άπτου?

ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ είπε...

Εμεις χωρις κανεναν απ αυτους, και όχι με κάποιους απο αυτους για να απαλλαγούμε απ τους υπολοιπους!

Τετράδη (και κάθε υγειώς σκεπτόμενο σαν τον Τετράδη) ΜΟΝΟ του και ανεξάρτητο με ΝΕΟ φορεα θα τον ψηφιζα και με τα 2 χερια.

Τετράδη κάτω απο την ομπρέλα αχρήστων, ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

Πολλα τα λεφτα Τετραδη:6500
ευρω το μηνιατικο και χωρια τα εξτρα!
Τυχαιο;Δεν νομιζωωωωω.

o kairos είπε...

Αγρυπνε Φρουρε,οπως εχω πει και οταν ανηγγειλα την υποψηφιοτητα μου,αλλα δεν το διαβασες,μου εκανε την τιμη να με προτεινει ο Γλεζος και θεωρησα οτι ειναι υποκρισια να κανουμε κριτικη απ εξω ενω αρνουμεστε να μπουμε απο μεσα οταν μας το προτεινουν.
Ξερω καλυτερα απο τον καθενα τι ειναι και τι δεν ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Αλλα τιποτε δεν θα λλαξει ποτε αν οι φωνες που λετε οτι εκτιματε μενουν απ εξω,
Οσο για αλλον εναν νεο πολο της αριστερας απο αυτους που εσυ θεωρεις καθαρους μπουχτισαμε.Η αριστεροι,ή μαλλον αυτοι που δηλωνουν αριστεροι στην Ελλαδα,γιατι αριστερος ειναι αυτος που ειναι με την καθημερινη του συμπεριφορα αριστερος,θελουν ο καθενας απο ενα κομμα του γουστου του.Και γιαυτο παει κατα διαολου η αριστερα.
Το πιο σημαντικο,δεν κινδυνευω να εκλεγω.Πρωτα γιατι οι εκλογες γινονται με λιστα και δευτερον γιατι δεν ειμαι απ αυτους,που εκαναν προεκλογικο αγωνα για να εκλεγουν.Με τιμησαν ηδη περιπου 4.000 ανθρωποι χωρις να κυνηγησω την ψηφο τους.Τους ευχαριστω.Τιμη μου.
Σ ευχαριστω παντως για την εκτιμηση.Η λυση δεν ειναι ποτε στην πολυδιασπαση.Ειναι στη μαχη για δημοκρατικη επικρατηση μιας αποψης.Αλλιως δεν εχει νοημα μια δημοκρατια.

Ανωνυμε 1,σ ευχαριστω για τις θεσεις σου

Ανωνυμε 2,καθενας κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια.Και ετσι αποκαλυπτεται κι ολας.

Ανώνυμος είπε...

Καιρε καλη επιτυχια στον καινουργιο στιβο της πολιτικης,εκει που εφτυνες και τωρα γλυφεις.Ολα τ'αλλα περι Μανωλη κλπ αστα να πανε

Και κατι αλλο:κανεις απο μας δεν καταλαβαινει πως ξαφνικα
προεκυψες αριστεροσυριζας!!
Ωστοσο καλη επιτυχια και εις ανωτερα

o kairos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
o kairos είπε...

Ανωνυμε,εχεις τ αρχιδια να τα πεις αυτα και επωνυμως,για να σου απαντησω;Γιατι ξερω εναν κι εναν κατι "κοντινα" φασιστοειδη,που παριστανουν εδω και χρονια τους προοδευτικους και αμολανε ο,τι εχουν μεσα τους:Λασπη.Εχω βαρεθει να παιρνω σωβρακα σε πραγματικες γενικες συνελευσεις.Φατσα φατσα.Οχι με κουκουλα ανωνυμιας.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο μπορει να διαφωνω μαζι σου για την καθοδο σου στην πολιτικη αλλα γραψε τα σκουληκια στ'αρχιδια σου.
Δεν χρειαζεται να απαντας σε
φασιστακια-τσουτσεκια που τον παιρνουν λαχανο και τον βγαζουν παραπουλι!
Φιλακιαεπτε

DIONYSOS είπε...

Το κυρίαρχο θέμα που έβαλες Kαιρέ είναι το δημοσιονομικό έλλειμμα κατόρθωμα του δικομμασμού και των τελευταίων 38 χρόνων φοροδιαφυγής και διαφθοράς. Τσουτσέκια και πρακτοράκια ανωνυμίας εργολαβικά επιχειρούν να σπιλώσουν και τον άφθαρτο ΣΥΡΙΖΑ με λεκτικές ακροβασίες. Πρακτικά πράγματα οι μπουζουκόβιοι θα ελέγχονται στη πηγή,to ίδιο οι κερδισμένοι λοττο κλπ, οι διαγωνισμοί δημοσίου θα αποκτήσουν πρακτική ουσία. Οι τράπεζες θα εφαρμόσουν τη νομοθετημένη εξάλειψη του τραπεζικόυ απόρρητου και οι δοσοληψίες των εξωχώριων θα καταργηθούν ώστε να φανουν οι ιδιοκτήτες των κεφαλαίων τους. Καταργούνται χαριστικές συμβάσεις με κατέχοντες και ελέγχονται οι εισαγωγές στη πηγή με σκάννερ στα λιμάνια και αεροδρόμια. Οι δοσοληψίες άνω των 1000 ευρώ γίνονται μέσω κρατικών τραπεζών και με πιστωτικές κάρτες όπως στη Τουρκία και όλη την Ευρώπη ώστε να αποδίδεται το ΦΠΑ. Θα μπορούσα να γράφω για μισή ώρα ακόμα γιατί το θέμα περιλαμβάνει μυστικά κονδύλια, μισθούς αξιωματούχων, συμβούλους, ΜΚΟ, κατάργηση περαιώσεων, έλεγχο ηλεκτρονικό στις 8000 μεγαλύτερες ΑΕ κλπ κλπ Αμεση λειτουργία δικαιοσύνης και δήμευση περιουσιών στους καταδικασμένους πιθανούς Ακηδες.....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη,Διονυσε,κατα το κοινως λεγομενο την εχουμε πουτσισει!
Μα αυτα ρε πουστη μου και αλλα κατεστρεψαν ολοκληρη Σοβιετικη Αυτοκρατορια.Οσο για την κομματικη νομενκλατουρα δεν λες κουβεντα..Ποσες χιλιαδες ακομη σκεφτεσαι πανω κατω να εισβαλουν στι δημοσιο;Δεν μας λες πως οριζεται και το ανωτατο οριο ανθρωπινης διαβιωσης κατα Συριζα μερια;Ετσι για να κανουμε τον πρωτο λογαριασμο..Και το χασισακι θα το νομιμοποιησουμε;Φουμαρουν πολλοι..Και με τους Τουκους θα κανουμε αλλαξοκωλιες;
Και τη βαση της Σουδας τι θα την κανουμε;γιτι ακουσα ναλεγεται οτι θα την νοικιασουμε για καζινο στα ρεμαλια του Ντουτζ Σιτυ;
Και τα πανεπιστημια;Τι θαγινει μ'ολους αυτους τους εγκαθετους ερυθροδερμους καθηγητισκους που ταχουν μετατρεψει σε προσωπικες στρουγγες
Ηντα λεεις για ολα αυτα και τ'αλλα ρε μπαρμπα Διουνυσε;θα το πνιξουμε το
κουνελι;

Ο ΠΑΝΑΣ

DIONYSOS είπε...

Ορεσίβιος Πανικός! :-)

Ανώνυμος είπε...

Κατεργαρη Διονυσε,
θα το πνιξουμε τελικα το κουνελι στις 17; Λεξον μοι!

ΠΑΝΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ

2Σx2 είπε...

Καλημέρα!

Λοιπόν, φαίνεται πως το "μνημόνιο" αποτέλεσε το απόλυτο ξεβράκωμα αυτών που το διαχειρίστηκαν. Το 'μνημόνιο' το βάζω σε εισαγωγικά γιατί είναι άλλο πράγμα αυτό που εφαρμόστηκε και άλλο αυτό που μας είπαν να εφαρμόσουμε. Γι΄ αυτό και συνεχίζω να κρίνω ως ανεδαφικά όλα τα κυρίαρχα διλήμματα που τέθηκαν και στις προηγούμενες εκλογές και σε αυτές που έρχονται.

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να αναφερόμαστε στο πολιτικό κόστος. Και αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω. Πόσο, διάολε, πολιτικό κόστος θα είχες αν δοκίμαζες σοβαρά να σπάσεις το απόστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς αντί να ξεσκίζεις τον κόσμο με περικοπές και υπερφορολόγηση; Τόσο πολύ υπολογίζεις τις συντεχνίες και τις στρατιές που εξέθρεφες; Στα χρόνια του "μνημονίου" τίποτα απολύτως δεν έγινε προς την κάθαρση που τόσα χρόνια ακούμε - επανιδρυθήκαμε, γίναμε Δανία του νότου, εκσυγχρονιστήκαμε...

Και για να αναφερθώ και σε φράσεις πολιτικών ανδρών, όπως γίνεται και στο post: Το "μαζί τα φάγαμε" και ο τρόπος που αυτό στοιχειοθετήθηκε δεν αποτελεί την τρανότερη ομολογία διαφθοράς και διαπλοκής - τι άλλο πρέπει να πει κάποιος για να κληθεί να δώσει εξηγήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Φοβερη αναλυση,μπραβο!

Ηπειρος Γη είπε...

Ο πυρήνας της κακοδαιμονίας και κακοδιαχείρισης του τόπου. Εξαιρετικά ακριβής ανάλυση.

Ανώνυμος είπε...

Ακου τωρα Διονυσε:
Ο γιος της Γιαννας της Χαλυβουργας ψηφιζει Συριζα!
Αναλυσε το μπαρμπα...

ΥΓ-Και συ τι λες μπαρμπα Καιρουλη;

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο μαλακας δεν ειναι που περσι το καλαοκαιρι τοπαιζε Τσε και τωρα μας το παιζει συνιστωσα του Συριζα;
Η χαλυβουργα-κατα Μαλβινα-προωθει τον μαλακοπιτουρα της για πρωθυπουργο μεσω...Συριζα!
Θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι!

Ανώνυμος είπε...

Αυριο ξουριζουν τον γαμπρο.
Ουαουυυυυ

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπα Διονυσε θυμασαι τι σουχα πει για το κουνελι;
Μονο που ξεχασα για το ποιος θα παρει τον πουλο!Παρτον λοιπον...

Ανώνυμος είπε...

καιρέ και Διόνυσε μην δίνετε σημασία σε αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα που μιλάνε για κουνέλια.Τώρα όμως πείτε μου κύριε Τετράδη,με τα τσιράκια της Merkel στην εξουσία εμείς τι κάνουμε;;Πως εμποδίζουμε την ρουμανοποίηση και την εκποίηση της χώρας;;;Η στρατηγική ποια είναι;;

Πάντως να μην ακούσω κανέναν Έλληνα να διαμαρτύρεται για τα επόμενα μετρα και το ξεπούλημα που θα ακολουθήσει.Θα του πω "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν ήθελες;;;Φάτους στη μάπα τώρα".

Ξενιτεμένος

Ανώνυμος είπε...

Ξενιτεμενε κι'ερημε,
δεν εχεις καταλαβει τιποτα
για το πως λειτουργει ο καπιταλισμος και πως τρωει πολλα απο τα παιδια του!
Γιατι βρε πουστη μου αν ειχες μυαλο δεν θαλεγες αυτες τις μαλακιες ως ανω!
Αν στηριζεις τις ελπιδες σου στο Συριζα,στο Μυριζα η στους Νδ-Πασοκ και Σια,για να γυρσεις πισω στα πατρια,μαυρη κουνια που σε κουναγε.
Το κουνελι τοπνιξε ο Συριζα και αυριο τις οιδε.

Ψηφισε ρε μαλακοπιτουρα ΚΚΕ ν'ανοιξουμε πανια,για να λες ιδου και η διαφορα.
Αλλοι καιροι-αλλα ηθοι!!

Ο ΜΟΧΙΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Ρωτας τι να κανεις;
Να πας εργατης στη Γερμανια!
Αν παραμεινεις και εχεις ψηφισει Πασοκ,προσλαμβανεσαι αποθηκαριος στα γραφεια του Συριζα.
Αν ψηφισες ΝΔ,διοριζεσαι καντηλαναφτης στον Αγιο Παντελεημονα.
Αν ψηφιζες Χρυση αυγη διοριζεσαι σε μπουρδελο της οδου Φυλης.

喜洋洋 είπε...

筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇